VIDEO-șoc Firea a aprobat prima paradă de 23 August după Revoluție! Da, oameni buni, ne întoarcem, ușor-ușor, în timp!

VIDEO-șoc Firea a aprobat prima paradă de 23 August după Revoluție! Da, oameni buni, ne întoarcem, ușor-ușor, în timp!

Firea a aprobat prima paradă de 23 August după Revoluție! Da, oameni buni, ne întoarcem, ușor-ușor, în timp! Bucurestiul condus de primarul Gabriela Firea a avut parte, miercuri, de prima parada de 23 august de dupa Revolutie. Si a fost o parada cu zeci de masini, organizata atent inainte.

Participantii la defilare au fost membri ai Partidului Socialist Roman, al carui presedinte este fostul candidat la prezidentiale Constantin Rotaru.

"Ne-am manifestat in totala legalitate. Am avut aprobare din partea Primariei Capitalei pe traseul stabilit.

(...) Lumea ne-a aplaudat si ne-a facut semne de incurajare. Actiunea a fost bine primita, mai ales de catre oamenii care si-au adus aminte de acea perioada", a spus Rotaru, citat de Recorder.ro.

La parada au participat atat vechi Dacii, cat si Loganuri sau marci precum Audi sau Fiat, asa cum se poate observa din clipurile filmate de un utilizator Facebook.

Masinile au defilat cu steaguri rosii, steaguri ale Romaniei si steaguri ale fostei RS Romania, prin centrul orasului, prin zone precum Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Piata Universitatii sau Bulevardul Unirii.

De asemenea, au rasunat cantece precum "Trei culori cunosc pe lume" sau "Hai sa dam mana cu mana", iar Rotaru si-a exprimat regretul ca "baietii nostri au uitat sa puna pe statie si Internationala, a fost o scapare a lor".

Iata mai jos mai multe clipuri:



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...