VIDEO Soldat rus, lichidat în timp ce făcea un live pe Tik-Tok despre „succesele” sale în Ucraina

VIDEO Soldat rus, lichidat în timp ce făcea un live pe Tik-Tok despre „succesele” sale în Ucraina

Un soldat rus și-a găsit sfârșitul fiind în live pe Tik-Tok. El se lăuda în videoclip cu succesele pe care el și echipa lui le-au avut în Ucriana.

Pe înregistrare, comandantul poate fi auzit cum vorbește laudativ despre trupele cecene trimise să lupte în Ucraina, spunând că performanțele militarilor sunt de mai mult de cinci stele. Acesta susținea că un singur membru din unitatea sa a fost rănit în luptă.

Nu a apucat însă să își termine discursul. După câteva secunde un obuz a căzut lângă el, iar filmarea s-a încheiat brusc.

Cei care au văzut filmarea au comentat că semnalul telefonului l-a transformat într-o țintă ușoară pentru forțele ucrainene.

De altfel, militarii ceceni obișnuiesc să posteze constannt imagini pe rețelele de socializare în care încearcă să arate că luptă din greu împotriva forțelor ucrainene. Trupele ucrainene nu par însă impresionate. Dima, un soldat din Ucraina, a declarat într-un interviu acordat jurnalistului britanic David Patrikarakos că cecenii sunt numiți „soldații TikTok”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…