VIDEO Soția era cu amantul în mașină și a făcut accident. Soțul „încornorat” a ajuns la fața locului înaintea Poliției și l-a bătut pe amant

VIDEO Soția era cu amantul în mașină și a făcut accident. Soțul „încornorat” a ajuns la fața locului înaintea Poliției și l-a bătut pe amant

Un bărbat din Vâlcea a fost snopit în bătaie de soţul amantei, după ce femeia a făcut accident, iar soţul înşelat a ajuns la faţa locului înaintea Poliţiei.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, în zona satului Izvoru Rece din comuna vâlceană Vaideeni.

Bărbatul se afla în maşina condusă de amanta sa când, la un moment dat, femeia a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat.

Din fericire, cei doi au scăpat cu răni uşoare, însă, din nefericire pentru amant, la locul accidentului a ajuns, înaintea Poliţiei, soţul înşelat.

Acesta i-a prins în flagrant pe cei doi şi s-a răzbunat pe amantul soţiei sale. L-a lovit cu pumnii şi cu picioarele şi l-a filmat şi fotografiat în timp ce acesa era la pământ, plin de sânge.

Accident cu amanta şi bătut de soţul înşelat pe marginea drumului, în Vaideeni

"În noaptea de 25 spre 26 august a.c., în jurul orei 01.55, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, în comuna Vaideeni, a avut loc un eveniment rutier.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că o femeie, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism, în comuna Vaideeni, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătoarei auto și a pasagerului dreapta față, ambii fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Totodată, la locul accidentului a avut loc o altercație între mai multe persoane.

În cauză, a fost deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe", se arată într-un comunicat al Poliţiei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /