VIDEO Speranța Cliseru, abordată pe stradă de un cetățean revoltat! Se anunță momente tensionate în PSD!

VIDEO Speranța Cliseru, abordată pe stradă de un cetățean revoltat! Se anunță momente tensionate în PSD!

Un cititor G4Media.ro a postat, joi, pe Facebook o scurtă înregistrare cu prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, pe care o abordează pe o terasă din Centrul Capitalei (zona Grădina Icoanei), reproșându-i că șoferul ei a parcat pe trecerea de pietoni și că iese în public după evenimentele din 10 august, când jandarmii au intervenit brutal împotriva manifestanților de la mitingul diasporei. Vlad Dragomirescu îi cere prefectului să spună ce rol a jucat în timpul manifestanților, să explice dacă ministrul Carmen Dan minte, iar prefectul îi răspunde de mai multe ori că ”asta am spus” și îi cere interlocutorului său să aibă răbdare, sugerând că vor urma noi declarații pe tema mitingului din 10 august.

Redăm mai jos integral dialogul cititorului cu prefectul Capitalei, Speranța Cliseru:

– Ce căutați în public, doamna Cliseru? Ar trebui să stați ascunsă după 10 august. Ascunsă ar trebui să stați. Vedeți că șoferul dvs a parcat pe trecerea de pietoni, la Grădina Icoanei, acolo. Refuză să mute mașina. Chem poliția sau ce facem?
– Faceți ceea ce credeți.
– Să fac ce prevede legea în principal, nu?
– Da.
– Vedeți dvs, nu sunt jurnalist, doamna Cliseru, sunt un cetățean și vreau să fiți conștientă de părerea cetățenilor despre dvs. Și data viitoare când ieșiti în public să vă mai gândiți. De mai multe ori, poate. Și să știți că 10 august nu o uită nimeni. Dacă sunteți nevinovată, dacă nu ați avut nici o implicare, ieși public și spuneți asta.
– Am ieșit și am spus.
– Perfect, ziceți: doamna Carmen Dan minte, domnul Dragnea face asta.
– Asta am spus.
– Spuneți mai clar.
– Am spus.
– Până nu o să spuneți super clar…
– Ați greșit adresa, mergeți la alte persoane să le întrebați. Întrebați acele persoane, nu să mă hăituiți pe mine. Nu sunt eu vinovată, credeți-mă.
– Perfect, abia aștept să stabilească instanța acest lucru. Dar negarea dvs. trebuie să fie mult mai amplă. Și dezicerea dvs de PSD…
– Aveți răbdare că o să fie, o să fie.

Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, a declarat luni că a semnat documentul pentru restabilirea ordinii publice în Piața Victoriei la mitingul din 10 august ”după ora 24.00”, potrivit Agerpres. În urmă cu o săptămână, ministrul de Interne Carmen Dan spusese că ”prefectul și-a exprimat acordul” la ora 20.00.

A fost pentru a doua oară când Carmen Dan e contrazisă public de Speranța Cliseru. Pe 22 august, Cliseru – o apropiată a Gabrielei Firea – declara că nu a fost în Piața Victoriei în ziua mitingului și nu a văzut cu ochii ei ce se întâmplă acolo. Carmen Dan spusese în timpul declarației din 19 august că ”la ora 16.00 în punctul de comandă s-au prezentat Prefectul Capitalei și unul dintre viceprimarii Primăriei Municipiului București”.

“În general nu mă înconjor de oameni care mint”, a declarat miercuri Gabriela Firea când a fost întrebată de ziariști despre faptul că prefectul Capitalei, Speranța Cliseru – o apropiată a sa, a contrazis-o în mod repetat pe ministrul Carmen Dan în legătură cu prezența la mitingul din 10 august și ora emiterii ordinului de evacuare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia