VIDEO Ștefania a „spart” internetul cu dansul ăsta...

VIDEO Ștefania a „spart” internetul cu dansul ăsta...

Ștefania a făcut furori cu un trend viral pe TikTok, iar clipul în care se mișcă lasciv a adunat peste 2,2 milioane de vizualizări în doar câteva zile.

Iubita lui Speak are o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiește să pozeze des imagini sexy sau filmulețe cu coregrafii provocatoare.

Artista este urmărită de peste 1,2 milioane de fani pe Instagram, are pe TikTok se bucură de aceeași atenție.

“Vaiiiiii TREND-ul asta esteeeeee ALTCEVA”, a scris Ștefania pe TikTok în dreptul clipului care i-a adus peste 2,2 milioane de vizualizări, peste 170.000 de like-uri și sute de comentarii.

În filmuleț, Ștefania apare într-un outfit super sexy și extrem de decupat în jurul șoldurilor. La un moment dat se „împiedică” și ajunge pe podea, iar cineva îi oferă o mână de ajutor. Este momentul în care artista începe să danseze lasciv și să râdă cu poftă.

“Ce bine o duce Speak!”, “Dacă ar mai trăi Cleopatra Egiptului, ar fi geloasă pe tine! Ești superbă, Ștefania!”, “Arăți extraordinar!”, „Doamne cât de frumoasa ești și cât de bine arăți! Dacă mie ca femeie îmi place, darămite unui bărbat! De 10 ori m-am uitat la tine”, “Tu ești altceva!”, “Esti superbă!”, “Din toate punctele de vedere ești MINUNATĂ!”, “Ai câștigat trendul oricum!”, “Deci am aruncat o privire peste clipurile făcute, dar nu ca ești româncă sau altele, dar pot spune că ăsta e cel mai reușit!”, “Ce femeie! Arăți perfect!”, “Trendul că trendul, Ștefania .. bombă”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți, scrie protv.ro .

Fotografii: Instagram/ TikTok Cristinaa.Stefaniaa


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Rusia, oameni buni...