VIDEO Surprinzător, ultimele imagini cu Alexei Navalnîi în viață sunt de ieri

VIDEO Surprinzător, ultimele imagini cu Alexei Navalnîi în viață sunt de ieri

Canalul rusesc de știri, independent, Sota.vision a publicat imagini video cu opozantul Kremlinului Alexei Navalnîi, spunând că au fost filmate joi, cu doar o zi înaintea morții acestuia.

Alexei Navalnii in inchisoareFoto: Alexander Zemlianichenko / AP / Profimedia

În înregistrarea video publicată de canalul Sota.vision , Navalnîi poate fi văzut într-o stare foarte bună, chiar glumind cu judecărorii. Imaginile ar fi fost filmate joi, la un termen al procesului său, când Navalnîi a intrat prin videoconferință, din închisoare, conform Sota.vision .

Declarația dată judecătorilor:

„Excelența voastră (către judecător), eu să vă transmit numărul contului meu personal, o să aștept ca dumneavoastră, cu salariul imens al unui judecător (râde), să susțineți contul meu personal, pentru că banii se termină. Iar din cauza deciziilor dumneavoastră, banii se vor termina și mai repede. Voi o să mă susțineți, de asemenea. La revedere!”, a afirmat Navalnîi potrivit înregistrării difuzate de Sota.vision.

Politicianul rus de opoziție Alexei Navalnîi, cel care a dezvăluit corupția uriașă din jurul lui Vladimir Putin și un critic dur al Kremlinului, a murit în închisoare, a anunțat vineri penitenciarul în care acesta era încarcerat, conform Reuters.

În decembrie, Navalnîi - în vârstă de 47 de ani - fusese transferat în colonia penală „Lupul Polar”, considerată una dintre cele mai dure din Rusia, majoritatea deținuților de acolo fiind condamnați pentru omor sau infracțiuni deosebit de grave.

Alexei Navalnîi a fost cel mai cunoscut disident al opoziției divizate a Rusiei, susținătorii săi aclamându-l drept un Nelson Mandela rus, unul căruia președintele Vladimir Putin nu îi pronunță niciodată numele în public, relatează Reuters.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?