VIDEO „Susținătorii” aduși cu arcanul evită să-și pună tricoul cu PSD! „Ți-e rușine?”

VIDEO „Susținătorii” aduși cu arcanul evită să-și pună tricoul cu PSD! „Ți-e rușine?”

„Susținătorii” aduși cu arcanul evită să-și pună tricoul cu PSD! „Ți-e rușine?” După ce liderul PSD a fost huiduit în toate locurile din Moldova unde a fost, conducerea din Iași a partidului a pregătit o ripostă. Astfel, sâmbătă au fost aduse mai multe persoane și îmbracate cu tricouri ale PSD.

În imaginile filmate de Info Iași, se poate vedea cum unul dintre organizatori este responsabil cu împărțitul de tricouri.

La un moment dat, acesta se supără pe un bărbat care nu vrea să și-l pună: „Îmbracă-te! Ți-e rușine?”, îi transmite.
 
Pe tricouri era mesajul PSD de alegerile europarlamentare, „România merită mai mult”.

VIDEO mai jos, la 1:15 

 

Pesediștii au adus o fanfară ca să acopere huiduielile la adresa lui Dragnea

La finalul reuniunii PSD de la Iași, social-democrații au decis să-l ”protejeze” pe liderul Liviu Dragnea de huiduieli, apelând la o fanfară care să acopere protestatarii. Ulterior, într-o conferință de presă, Dragnea a declarat că protestatarii care l-au huiduit reprezintă, de fapt, "ciuma roşie".

Sâmbătă, la sosirea la Iaşi, liderul PSD a fost aşteptat de aproximativ 2.000 de susţinători, dar şi de aproximativ 400 de protestatari. Atât la sosirea, cât şi în timpul discursului său, Liviu Dragnea a fost huiduit.

Totodată, protestatarii au scandat lozinci împotriva sa şi a PSD. La plecare, Liviu Dragnea a fost acompaniat de o fanfară care a încercat să acopere scandările protestatarilor.

Momentul plecării lui Dragnea, pe acordurile fanfarei a fost surprins de Ziarul de Iași:






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...