VIDEO „Susținătorii” aduși cu arcanul evită să-și pună tricoul cu PSD! „Ți-e rușine?”

VIDEO „Susținătorii” aduși cu arcanul evită să-și pună tricoul cu PSD! „Ți-e rușine?”

„Susținătorii” aduși cu arcanul evită să-și pună tricoul cu PSD! „Ți-e rușine?” După ce liderul PSD a fost huiduit în toate locurile din Moldova unde a fost, conducerea din Iași a partidului a pregătit o ripostă. Astfel, sâmbătă au fost aduse mai multe persoane și îmbracate cu tricouri ale PSD.

În imaginile filmate de Info Iași, se poate vedea cum unul dintre organizatori este responsabil cu împărțitul de tricouri.

La un moment dat, acesta se supără pe un bărbat care nu vrea să și-l pună: „Îmbracă-te! Ți-e rușine?”, îi transmite.
 
Pe tricouri era mesajul PSD de alegerile europarlamentare, „România merită mai mult”.

VIDEO mai jos, la 1:15 

 

Pesediștii au adus o fanfară ca să acopere huiduielile la adresa lui Dragnea

La finalul reuniunii PSD de la Iași, social-democrații au decis să-l ”protejeze” pe liderul Liviu Dragnea de huiduieli, apelând la o fanfară care să acopere protestatarii. Ulterior, într-o conferință de presă, Dragnea a declarat că protestatarii care l-au huiduit reprezintă, de fapt, "ciuma roşie".

Sâmbătă, la sosirea la Iaşi, liderul PSD a fost aşteptat de aproximativ 2.000 de susţinători, dar şi de aproximativ 400 de protestatari. Atât la sosirea, cât şi în timpul discursului său, Liviu Dragnea a fost huiduit.

Totodată, protestatarii au scandat lozinci împotriva sa şi a PSD. La plecare, Liviu Dragnea a fost acompaniat de o fanfară care a încercat să acopere scandările protestatarilor.

Momentul plecării lui Dragnea, pe acordurile fanfarei a fost surprins de Ziarul de Iași:






populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Sincer? Mi-e dor de ordine. Mi-e dor de Ceașescu” / „Șuca” a vrut să se bage și ea în seamă pe subiectul Beach, Please!, dar a scris greșit numele dict…

3 „După aceea, vor veni cu sutele” / Primele vești cu adevărat proaste pentru Rusia vin din Germania

4 ALERTĂ Simina Tănăsescu este noul președinte al CCR

5 De ce în România judecătorii se pensionează la 48 de ani. Cine au fost „băieții deștepți” care au dat legea și ce motive au avut