VIDEO Tânărul lovit cu sălbăticie de un jandarm, olimpic la matematică intrat sub influența drogurilor!

VIDEO Tânărul lovit cu sălbăticie de un jandarm, olimpic la matematică intrat sub influența drogurilor!

Tânărul lovit cu sălbăticie de un jandarm, un olimpic la matematică intrat sub influența drogurilor! În imaginile publicate sâmbătă de Observator Tv se poate vedea cum un jandarm loveşte cu sălbăticie în cei doi tineri, care se aflau pe pământ, încătuşaţi.

Tânărul de 18 ani care a fost oprit cu focuri de armă de către poliţişti maramureşeni şi-a „vândut” viaţa drogurilor. Olimpic la matematică, acesta este elev la Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, dar de când a intrat într-un anturaj dubios viaţa lui s-a transformat într-un coşmar. A devenit un client fidel al substanţelor interzise, chiar dacă părinţii lui au depus toate eforturile pentru a-l scăpa din mirajul drogurilor, scrie vasiledale.ro.

Tânărul în vârstă de 18 ani locuieşte în cartierul Săsar din Baia Mare, o zonă cunoscută pentru consumul de droguri în rândul tinerilor. Potrivit unor declaraţii făcute de către un apropiat al tânărului pentru vasiledale.ro , şoferul care a refuzat să oprească la semnalale poliţiştilor, dar şi după ce aceştia au tras focuri de armă, are permis de conducere doar de câteva luni.

„Păcat pentru părinţi. Sunt nişte oameni deosebiţi. Din păcate, cartierul Săsar este plin de drogaţi şi nu face nimeni nimic. Aşa a căzut şi acest copil în plasa lor. Părinţii copilului sunt cadre în învăţământ şi se luptă de mult să oprească ceea ce se întâmplă în cartier dar autorităţile îi ignoră. Şi aşa un copil olimpic la matematică s-a distrus şi pe el, şi familia. Această poveste ar trebui relatată în ştire nu să se arunce cu mizerii. Fiecare avem copii şi ni se poate întâmpla”, a declarat un cunoscut pentru sursa citată.

Au încercat să îşi scape copilul din ghearele drogurilor Pentru a încerca să îl scape din ghearele drogurilor, dar şi al anturajului dubios pe care îl frecventa, părinţii tânărului l-au internat pe acesta într-un centru de dezintoxicare. La externare părea să îşi fi revenit, până sâmbătă, 7 septembrie, când mama acestuia a bănuit din nou că face parte din acelaşi anturaj, iar simţurile nu au înşelat-o. A anunţat imediat de urgenţă poliţia după ce tânărul în vârstă de 18 ani a refuzat să îi returneze maşina.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…