VIDEO Televiziunea de stat din Coreea de Nord a difuzat imagini cu Kim Jong-un participând la o ședință de partid

VIDEO Televiziunea de stat din Coreea de Nord a difuzat imagini cu Kim Jong-un participând la o ședință de partid

Televiziunea de stat din Coreea de Nord a difuzat luni imagini cu liderul Kim Jong-un luând parte la o ședință a partidului ce a avut loc în weekend weekend, la câteva săptămâni după zvonurile legate de starea sa de sănătate și posibilul deces, relatează Reuters.

În cadrul ședinței Kim nu a menționat criticile tot mai puternice adresate Coreei de Sud în ultimele zile.

Sora dictatorului, care ocupă în mod neoficial funcția de șef de cabinet pentru acesta, a amenințat săptămâna trecută cu ruperea unui acord militar încheiat în 2018 și închiderea definitivă a unui birou de legătură dintre cele două țări dacă autoritățile de la Seul nu vor opri dezertorii și activiștii din a trimite broșuri critice la adresa Phenianului în zona demilitarizată.

Luni, autoritățile din Coreea de Nord nu au răspuns unui apel telefonic venit de la Seul pentru prima dată în ultimii doi ani.

Televiziunea de stat KNCNA s-a concentrat în schimb pe ședința de partid în care au fost dezbătute preponderent probleme legate de economia Coreei de Nord.

Ședința de partid a avut loc într-o perioadă de incertitudini economice majore pentru statul comunist, liderul nord-coreean apărând în public neobișnuit de rar în ultimele luni, lucru care a cauzat speculații cu privire la starea sa de sănătate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

4 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

5 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși