VIDEO Tenis: Emma Răducanu, nerăbdătoare să joace la Transylvania Open

VIDEO Tenis: Emma Răducanu, nerăbdătoare să joace la Transylvania Open

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, câştigătoarea trofeului la US Open, luna trecută, a afirmat într-un mesaj video în limba română că este nerăbdătoare să joace la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca.


"Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român şi am experienţe frumoase în ţară. Abia aştept să ne vedem. Pa!", a spus Emma Răducanu în mesajul postat pe pagina de Facebook a competiţiei.

Turneul Transylvania Open, de categoria WTA 250, va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 25-31 octombrie. Pe tabloul principal va fi prezentă şi cea mai bună jucătoare română, Simona Halep (locul 17 mondial).

Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, ocupă în prezent locul 22 în clasamentul WTA, după ce în urmă cu o lună se afla pe locul 150. Ea a uimit lumea tenisului la US Open, unde a cucerit trofeul, venind din calificări, fără să piardă niciun set pe parcursul celor zece meciuri disputate.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina