VIDEO Tenis: Halep şi Kerber, calificate în optimile probei de dublu la Miami Open (WTA)

VIDEO Tenis: Halep şi Kerber, calificate în optimile probei de dublu la Miami Open (WTA)

Perechea alcătuită din românca Simona Halep şi germanca Angelique Kerber s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis Miami Open (WTA), dotat cu premii totale de 3.260.190 de dolari, vineri, după ce a trecut de cuplul Elise Mertens (Belgia)/Arina Sabalenka (Belarus) cu 7-5, 7-5.



Halep şi Kerber au câştigat într-o oră şi 21 de minute în faţa principalelor favorite, campioane luna trecută la Australian Open.

Mertens şi Sabalenka au avut 3-1 , 4-3 şi 5-4 în primul set, dar perechea Halep/Kerber s-a impus cu 7-5. În actul secund, Halep şi partenera sa au condus cu 3-0, dar au pierdut patru ghemuri la rând (3-4), au revenit la conducere, 5-4, au fost egalate, dar au reuşit să încline balanţa în favoarea lor, 7-5.

În alt meci, Monica Niculescu şi rusoaica Ana Blinkova au fost surclasate de perechea Bethanie Mattek-Sands (SUA)/Iga Swiatek (Polonia), cu 6-0, 6-1, în 51 de minute.

Şi cuplul compus din Raluca Olaru şi ucraineanca Nadia Kicenok a fost învins rapid, cu 6-3, 6-1, de americancele Coco Gauff/Catherine McNally, în 55 de minute.

Halep şi Kerber, care vor juca în optimi contra perechii Liudmila Kicenok (Ucraina)/Jelena Ostapenko (Letonia), şi-au asigurat 18.000 de dolari şi 120 de puncte WTA la dublu.

Perechile învinse în primul tur vor fi recompensate fiecare cu 12.000 de dolari şi 10 puncte WTA la dublu.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) WTA Romania /twitter


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...