VIDEO Tenis: Serena Williams s-a retras din turneul Yarra Valley Classic, în urma unei accidentări

VIDEO Tenis: Serena Williams s-a retras din turneul Yarra Valley Classic, în urma unei accidentări

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams s-a retras vineri din turneul Yarra Valley Classic, de la Melbourne, din cauza unei accidentări la umărul drept, la doar câteva ore după ce se calificase în semifinale, transmite Reuters.

Williams, care are în palmares 23 de titluri de Mare Şlem şi vizează la Australian Open egalarea recordului deţinut de Margaret Court, a învins-o în sferturi pe conaţionala sa Danielle Collins cu 6-2, 4-6, 10-6 şi urma să joace în penultimul act cu australianca Ashleigh Barty, liderul mondial, care şi-a asigurat astfel prezenţa în finală.


''Serena Williams s-a retras de pe tabloul de simplu la Yarra Valley Classic din cauza unei accidentări la umărul drept'', a precizat contul de Twitter al circuitului profesionist feminin (WTA), care menţionează şi calificarea australiencei Barty în finală.

Cealaltă semifinală le va opune pe spaniola Garbine Muguruza, care a trecut de americanca Sofia Kenin, campioana en titre de la Australian Open, cu 6-2, 6-2, şi pe cehoaica Marketa Vondrousova, victorioasă în faţa Nadiei Podoroska (Argentina), cu 4-6, 6-3, 10-4.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…