VIDEO Țiitoarea lui Putin, Alina Kabaeva, a ținut un discurs/Ea nu a pomenit nici numele lui Putin și nici războiul din Ucraina

VIDEO Țiitoarea lui Putin, Alina Kabaeva, a ținut un discurs/Ea nu a pomenit nici numele lui Putin și nici războiul din Ucraina

„Iubita secretă” al lui Vladimir Putin a făcut o apariție publică rară, inaugurând un centru de gimnastică în Soci, Rusia, scrie Metro . Kabaeva a evitat orice mențiune despre războiul din Ucraina sau despre zvonurile privind sănătatea șubredă a liderului de la Kremlin.

Vladimir Putin si Alina KabaevaFoto: kremlin.ru

Fosta gimnastă , în vârstă de 39 de ani, câștigătoare a medaliei de aur la Olimpiadă, a fost văzută în public de mai puțin de 6 ori în acest an. Se crede că Kabaeva are trei copii cu Vladimir Putin, deși informațiile nu pot fi confirmate.

Kabaeva a evitat să menționeze numele lui Putin, în vârstă de 70 de ani, după ce apăruseră zvonuri cum că ar fi alunecat pe scările reședinței sale din Moscova sau că ar avea probleme de sănătate. Ea nu a făcut nicio referire directă la războiul din Ucraina, unde peste 100.000 de ruși ar fi fost uciși sau răniți.

Ea le-a spus gimnastelor că „imposibilul poate fi posibil” în timpul unui discurs. „Când eram la gimnastică nici nu puteam să visez la astfel de condiții [cum sunt în noul centru de antrenament sportiv]”, a spus ea. „Dar în viață, imposibilul este posibil. Rusia este o țară cu mari oportunități.”

Presa de stat din Moscova nu are voie să discute despre relația ei de 15 ani cu Putin și nici despre copiii pe care se zvonește că îi au împreună. Cei doi au fost ani de zile împreună, dar Kremlinul nu a confirmat niciodată presupusa lor relație. Ultima dată când prima doamnă nedezvăluită a Rusiei a fost văzută în public a fost în septembrie.

Kabaeva nu are niciun rol oficial în Rusia. Putin mai are două fiice adulte – Maria, 36 de ani, și Katerina, 35 de ani, din prima căsătorie cu fosta însoțitoare de bord Lyudmila Shkrebneva.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...