VIDEO Trafic blocat pe Centura Capitalei din cauza incendiului de la Glina

VIDEO Trafic blocat pe Centura Capitalei din cauza incendiului de la Glina

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră este blocată, miercuri după-amiaza, pe ambele sensuri de mers ale DN Centura Bucureşti, din cauza incendiului produs la Remat Glina, judeţul Ilfov.

"Din primele verificări, nu au rezultat victime. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii incendiului", precizează sursa citată, într-un comunicat de presă.


Sursa video: ISUBIF

Valorile de trafic sunt intense.

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit miercuri după-amiaza la un centru de colectare şi reciclare de deşeuri din localitatea Glina.

Populaţia din zonă a fost avertizată printr-un mesaj RO-ALERT: "Incendiu major produs la REMAT, pe intrarea Abatorului, în localitatea Glina, judeţul Ilfov. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoprotecţie. Accesaţi canalele media şi aplicaţiile din mediul online ale DSU şi IGSU pentru mai multe informaţii şi actualizări despre eveniment".

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, ard caroserii de autoturisme şi material lemnos.

La faţa locului acţionează nouă autospeciale de stingere, a precizat ISUBIF.

"Sunt degajări mari de fum. Recomandăm evitarea zonei pentru a facilita deplasarea autospecialelor de intervenţie", a transmis sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”