VIDEO Transformarea incredibilă prin care a trecut un ciobănesc mioritic salvat din parcarea unui mall

VIDEO Transformarea incredibilă prin care a trecut un ciobănesc mioritic salvat din parcarea unui mall

Este vorba de Calvin, un câine ciobănesc mioritic, salvat anul trecut din parcarea mall-ului din Galați. Era în agonie, extrem de slăbit, cu probleme grave de piele, iar acum este de nerecunoscut.

Calvin era foarte slăbit și avea probleme grave de piele FOTO: Ajutați-l pe Lăbuș

Hulit de oameni din cauza aspectului fizic, Calvin, un câine ciobănesc mioritic, se adăpostea pe unde apuca, în diferite cartiere ale orașului Galați. Ultima dată se ascundea printre mașinile din parcarea mall-ului. Bietul câine abia avea putere să stea în picioare. Imaginile au fost publicate de Corina Grigore, administratorul Asociației Ajutați-l pe Lăbuș , cea care l-a salvat pe Calvin și a crezut în el.

Calvin abia mai reușea să stea în picioare FOTO: Ajutați-l pe Lăbuș

Calvin abia mai reușea să stea în picioare FOTO: Ajutați-l pe Lăbuș

„Cu siguranță există minuni! Iar una dintre ele se numește Calvin care a trecut printr-o transformare incredibilă (ca la Frumusețe pe muchie de cuțit)! L-am salvat anul trecut, în iulie, din parcarea mall-ului. Arată foarte rău, extrem de slăbit, probleme grave de piele, deloc prietenos și hulit de oameni din cauza felului în care arăta”, scrie Corina Grigore, reprezentanta Asociației Ajutați-l pe Lăbuș, pe Facebook.

Calvin , după 10 luni în adăpostul Ajutați-l pe Lăbuș FOTO: Help Lăbuș

Calvin , după 10 luni în adăpostul Ajutați-l pe Lăbuș FOTO: Help Lăbuș

După mai multe încercări, cu ajutorul lui Ovidiu Roșu de la Fundația Visul Luanei, Calvin a fost prins și internat în spital, unde a primit tratament de specialitate.

„A primit îngrijiri și tratament la Spitalul Animalelor Orfane Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz - SUS T , apoi a devenit locatar la <Lăbuș> și încet, încet a devenit o frumusețe și blândețe de câine. Este un uriaș atât de blând și bun, care are mare nevoie de dragostea unui om adevărat. Pe noi ne-a cucerit și sperăm că și pe voi”, povestește Corina Grigore.

De aproape 20 de ani, Corina Grigore salvează şi îngrijeşte animale abandonate, accidentate sau cu handicap, cărora nimeni nu le-ar fi acordat nicio şansă.

Calvin este locatar la adăpostul Ajutați-l pe Lăbuș FOTO: Help Lăbuș

Calvin este locatar la adăpostul Ajutați-l pe Lăbuș FOTO: Help Lăbuș

În adăpostul asociației „Ajutaţi-l pe Lăbuş”, de la marginea Galaţiului, peste 1.200 de animale (câini, pisici, măgari, oi, cai, viței) sunt ajutate să aibă o viaţă mai bună.

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…