VIDEO Tudose, dezvăluiri incredibile despre Dragnea și căcatul din PSD! Oameni buni, TOTUL este o MINCIUNĂ!

VIDEO Tudose, dezvăluiri incredibile despre Dragnea și căcatul din PSD! Oameni buni, TOTUL este o MINCIUNĂ!

Tudose, dezvăluiri incredibile despre Dragnea și căcatul din PSD! Oameni buni, TOTUL este o MINCIUNĂ!  Tudose: În PSD ești bun dacă lui Dragnea îi dai telefon dimineața și îi spui: Te-am visat azi-noapte, ești un zeu.

Fostul premier PSD Mihai Tudose a povestit, marți seară, la TVR 1, un episod tensionat apărut între acesta și președintele PSD Liviu Dragnea.

Tudose a spus că atunci când relația a devenit tensionată, nu îi mai răspundea lui Dragnea la telefon și „de câteva ori m-am trezit cu el la Guvern, îl întrebam ce dorește”.

„Unul din scandalurile pe care le-am avut cu dl Dragnea a fost: `Nu mai chema tu la Parlament oameni din Guvern!'. Raspunsul a fost: 'Dar ce sa le fac eu? Sa le tin usa inchisa? Ei vin sa vorbeasca cu mine'. 'Sa mori tu! Hai, mă, să mori tu!'”, a spus Tudose la TVR 1.

Acesta a adaugat ca in PSD esti bun daca lui Dragnea „ii dai telefon dimineata si ii spui 'Te-am visat azi-noapte, esti un zeu'”.

El a precizat si ca Dragnea spune de fiecare data cand apare o problema ca el nu stie despre ce este vorba.

„Zice 'Nu stiu eu'. Ba, esti nebun, ai 200.000 de oameni in strada, esti pe CNN si tu nu stii, habar n-ai ce se intampla. Pe principiul asta functioneaza lucrurile”, a spus Tudose.

Fostul premier PSD Mihai Tudose a declarat marți seară, la TVR 1, că ar fi solicitat partidului, în ianuarie 2018, să amâne ședința CEX, în care știa că va fi debarcat din funcție, după vizita istorică în România a premierului Japoniei.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, a făcut pe 16 ianuarie o vizită istorică în România, în condiţiile în care niciun şef al Executivului din Japonia nu făcuse o vizită oficială în ultimii 100 de ani în ţara noastră. Premierul nipon ar fi trebuit să se întâlnească cu premierul Mihai Tudose, dar acesta a demisionat după ședința CEX din 15 ianuarie. În lipsa premierului, japonezii au trimis la Guvern o delegație din care a lipsit premierul Shinzo Abe. Momentul a fost taxat inclusiv de presa internațională.

Tudose susține că nu putea să se întâlnească cu premierul nipon în timp ce își „strângea ficusul”.

„Am transmis 'Domnule, marti vine premierul Japoniei, ar fi bine ca CEX-ul asta', ca era o poveste cu final previzibil, 'hai sa fie miercuri sa vina omul ala, sa vorbim cu el, sa vina si el intr-o tara normala, cu premier. Daca a doua zi cand pleaca el, plec si eu, e in regula'. Nu domnule, facem luni, inainte. Pai cum naibii sa ma mai intalnesc cu el, sa vorbim ce? In timp ce eu strangeam ficusul sa ii spun ce o sa faca el cu mine? Dupa care tot cineva din comunicatori a rostogolit ca e un act dezagreabil, ca l-am lasat pe ala, saracul. Nu l-am lasat, nu m-am mai intalnit cu el ca nu mai eram premier atunci”, a declarat Tudose la TVR 1.

Fostul premier Mihai Tudose dă detalii incredibile din interiorul PSD. Tudose susține că replica favorită a lui Dragnea este ”Eu nu știu, nu am făcut eu” și așa ”îi duce cu preșul pe unii”.

Încercând să explice caracterul lui Dragnea, Tudose a spus că atunci când te vede fericit, pe liderul PSD îl apucă durerea de ficat.

”Omul ăsta dacă te vede fericit i se face rău. Dacă te vede fericit îl ia ficatul (...) Nu-ți vine să crezi așa ceva! Un om de felul ăsta nu-ți vine să crezi că există. Fericirea cuiva îi provoacă scăderea globulelor roșii”, a spus Tudose, în cadrul emisiunii ”România 9”, de la TVR.

Fostul premier PSD Mihai Tudose, demisionar din partid, a spus marți seară la TVR 1 că „statul paralel” este Liviu Dragnea și a spus că poate ar fi bine ca și el să urmeze cursuri de siguranță națională la SRI.

„Statul paralel e el! Daca faceam doctoratul la medicina mi-l semna dl rector Popa? Poate ar fi bine sa o faca toti (sa studieze la SRI - n.r.), daca Dragnea avea un minim interes pentru securitatea nationala, nu taia bugetele la servicii”, a spus Tudose la TVR 1.

 El a adăugat că înainte să fie schimbat din funcția de premier, Dragnea le-a spus PSD-iștilor că premierul partidului face parte din „statul paralel”.

„Stiam dinainte, au fost 7 intalniri zonale, au fost intalniri seara, la gura sobei. Mi-au spus colegii ca le zicea Dragnea ca nu mai e cu noi, este cu statul paralel”, a declarat Tudose.

Fostul premier Mihai Tudose a declarat marți seară, la TVR 1, că subiectul amnistiei și grațierii i-a „scos din pepeni” pe social-democrați și că liderul PSD Liviu Dragnea nu va da amnistia și grațierea pentru că în acel moment nu ar mai fi „util”.

„Ne-a scos din pepeni pe toți. Amnistia și grațierea nu sunt ilegale. Problema e cand nu le faci cand trebuie, cum trebuie si pentru cine trebuie. Nu s-a discutat niciodată la partid despre chestia asta, cât de mare să fie, cum să fie, pentru ce să fie”, a spus Tudose.

 El a adăugat că Dragnea nu a prezentat în partid un proiect.

„Bun, vine lupul. 'Băi, o poză cu lupul n-ai? Să vedem și noi cum arată lupul ăsta care vine'. 'Nu, e secret'. 'Dar e nasol?' 'Nu știu'”, a declarat Tudose.

„De aici apare nervozitatea, nu poți să ții subiectul ăsta în loc să vorbim de autostrăzi, de spitale, de investiții. De fapt, este valoarea lui de întrebuințare, este batista pe care o flutură la cei care vor acest lucru. Nu o să dea. Dacă o dă, o să se întâmple două lucruri: 300.000 de oameni în piață și piarde valoarea de întrebuințare a lui, că nu mai e util”, a adăugat fostul premier la TVR 1.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa