VIDEO Țuțuianu, înregistrat când dezvăluia că la Antena 3 s-au plătit două milioane de euro pentru ca anumiți lideri PSD să nu mai fie primiți în emisiuni.

VIDEO Țuțuianu, înregistrat când dezvăluia că la Antena 3 s-au plătit două milioane de euro pentru ca anumiți lideri PSD să nu mai fie primiți în emisiuni.

VIDEO Țuțuianu a fost înregistrat când dezvăluia că la Antena 3 s-au plătit două milioane de euro pentru ca anumiți lideri PSD să nu mai fie primiți în emisiuni. România TV a prezentat, joi seara, noi înregistrări cu Adrian Țuțuianu! Vicepreședintele PSD a fost surprins când povestea, la o întâlnire de la Găești, în septembrie, cum l-a înjurat, în sediul central al PSD, pe Codrin Ștefănescu de s-au spart geamurile.

Conform înregistrărilor prezentate în emisiunea lui Victor Ciutacu, Țuțuianu acuză că secretarul general adjunct al PSD dădea telefoane în teritoriu.

”Mai se poate întâmpla și a început să sune prin județ domnul Codrin Ștefănescu, cu care eu am mai avut odată ceva prin 2013-2014, când știți că aveam niște meciuri cu Rovana. Venea prin județ și îi spunea lu săracu Victor Sanda că trebuie să-mi atace mie hotărârile de Consiliu Județean, să-mi facă mizerii. Și l-am prins într-o zi și l-am înjurat și știți cum înjur eu. L-am băgat în p***a mă-sii de am spart geamurile de la Kisseleff. A început să sune. L-a sunat pe Sandu Oprea și așa mai departe. Că eu sunt dictator, că i-am dat pe toți afară. Eu nu am ceva cu cei care conduc cu mână forte, că așa sunt și eu. Am ceva cu cedi care conduc discreționar. Când îi spui de exemplu președintelui de la Mureș care are ginerele senator și îi spui că o faci și pe fiică-sa europarlamentar, e discreționar asta? Maestre, da, și la o organizație care nu are rezultate. Ați auzit de doamna Soporan?!

A mai sunat prin judeţ. Ştiu sigur ca l-a sunat pe Stanciu Zisu (NEINTELIGIBIL), l-a sunat pe Radu Popa, deşi el n-are de două parale treabă cu PSD Dâmboviţa...Știţi bine că el venise pe aici. Tâmpitul ăla care a fost la PPDD şi venise vreo două luni pe la PSD. Și mai bănuiesc că a sunat vreo 4-5 persoane. Eu vă spun aşa. Dacă sunteţi lângă mine mergem înainte, dacă nu sunteţi lângă mine, eu plec acasă.”, a spus Țuțuianu, conform înregistrărilor difuzate de România TV.

Adrian Țuțuianu a fost înregistrat când dezvăluia că la Antena 3 s-au plătit două milioane de euro pentru ca anumiți lideri să nu mai fie primiți în emisiuni.

Conform liderului PSD, Dan Voiculescu ar vrea o lege a amnistiei ca să candideze la alegerile parlamentare.

”De ce este, de exemplu, foarte agresivă Antena 3 împotriva noastră? Pentru că ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ăla, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, să-i fie amnistiată pedeapsa de 10 ani să candideze la Parlamentul European.

La Antena 3 n-am mai putut să ieșim că s-au plătit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile înainte. Eu trebuia să fiu joia trecută la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia să fie Paul Stănescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat și i-a spus ”Îmi pare rău, conducerea postului nu-mi permite să mă implic în asta”. Ar trebui să înțelegeți foarte bine cum s-a întâmplat cu Antena 3. La unii n-am vrut să mă duc. N-am vrut să mă duc la Realitatea.", a spus Țuțuianu, conform unor înregistrări difuzate de România TV.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…