VIDEO Ucraina: Armata rusă afirmă că a vizat un important depozit de armament străin în apropiere de Odesa

VIDEO Ucraina: Armata rusă afirmă că a vizat un important depozit de armament străin în apropiere de Odesa

Armata rusă a afirmat sâmbătă că a ţintit cu "rachete de înaltă precizie" un important depozit de arme livrate forţelor ucrainene de SUA şi de ţări europene în apropiere de Odesa, în sudul Ucrainei, potrivit France Presse.

"Forţele armate ruse au eliminat astăzi, cu rachete de înaltă precizie şi cu rază lungă de acţiune, un terminal logistic de pe aerodromul militar de lângă Odesa unde era stocat un important lot de arme străine livrate de SUA şi de ţări europene", a indicat Ministerul rus al Apărării într-un comunicat .



În total, rachetele ruseşti de înaltă precizie au vizat sâmbătă 22 de ţinte militare ucrainene, în special trei depozite de arme şi de muniţii în apropiere de Iliciovka şi Kramatorsk, care au fost distruse, potrivit ministerului.

La rândul său, aviaţia rusă a efectuat sâmbătă lovituri aeriene a 72 de situri militare ucrainene, vizând 16 depozite de armament de artilerie şi de carburanţi, conform aceleiaşi surse.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”