VIDEO Uite ce făcea acest pesedist când vorbea președintele țării!

VIDEO Uite ce făcea acest pesedist când vorbea președintele țării!

Un parlamentar care ieșea din sala de plen face un gest obscen. Senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu, bănuit ca ar fi cel din filmare: "Nu am făcut niciun gest. Nu mă mai bârâiți atâta la cap"! Într-o filmare realizată de deputații USR și publicată marți pe Facebook sunt surprinși parlamentarii PSD-ALDE care ies din sala de plen în timpul discursului ținut de președintele Iohannis. Pe filmare se observă cum un parlamentar întoarce mâna la spatele său și face un gest obscen către cameră. Reprezentanții USR susțin pe Facebook că ar fi vorba de senatorul PSD de Constanța Tit-Liviu Brăiloiu. Contactat de HotNews.ro acesta a negat că ar fi el: "Nu, domn'le, n-am facut nici un gest. Nu mă mai bârâiți atâta la cap și mai lăsați-mă în pace".

"Astăzi 07 Februarie 2017, în timpul discursului Președintelui Klaus Iohannis rostit în fața camerelor reunite ale Parlamentului, aleșii PSD au considerat de cuviință să-i întoarcă spatele și să părăsească sala. În drum spre ieșire ne-au transmis un semnal discret. Ce credeți că vor să ne transmită?", scrie contul USR Maramures pe Facbookm, in postarea in care este publicata si un scurt clip video cu momentul.

Pe filmare este evidențiat senatorul PSD Tit-Liviu Brăiloiu ca fiind cel care face gestul obscen.

Contactat de HotNews.ro, senatorul PSD, fost prefect de Constanța, Tit-Liviu Brăiloiu a negat ca el apare pe filmare și susține că nu are un ghiozdan de piele.

"Nu, domn'le, n-am facut nici un gest. Nu mă mai bârâiți atâta la cap și mai lăsați-mă în pace", a declarat Brăiloiu pentru HotNews.ro

Brăiloiu a recunoscut că apare în celălat clip video postat de un deputat USR care este bruscat de unii parlamentari PSD pe holurile parlamentului. Brăiloiu a spus ca apare în filmare, dar nu are legătură cu ce se întâmplă pe hol.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Președintele, reacție la numirile politice din Mureș: Este inacceptabil să fie promovați mediocri, impostori, …

2 BREAKING Condamnări grele cu închisoare într-un dosar de retrocedări ilegale: Crinuța Dumitrean – 6 ani, Marko…

3 ULTIMA ORĂ Alte două Consilii Județene conduse de PNL construiesc singure un drum expres. Maramureș și Sălaj a…

4 Proiecție pentru parlamentare furnizată de Rareș Bogdan: PNL, USR și PMP, majoritate stabilă, de peste 60%. Pr…

5 Rareș Bogdan despre scandalul numirilor politice: „Vom lua o decizie extrem de dură. Propunerea mea a fost rad…