VIDEO Ultimele aroganțe ale interlopilor din Clanul Corduneanu

VIDEO Ultimele aroganțe ale interlopilor din Clanul Corduneanu

Cordunenii fac tot posibilul să demonstreze că au un cuvânt de spus pe rețele de socializare. Și, ca adevărați "influenceri", își pun pe internet viața lor privată. Fie că vorbesc despre averea lor, familia lor sau mai amenință câte un rival ei sunt urmăriți de mii de oameni, scrie Ziare.com .

După ce Ramona, soția lui Adrian Beleaua Corduneanu , a arătat întregii lumi imagini din casa lor, acum soțul ei și-a postat un video pe TikTok cu momentul în care arunca cu banii la o petrecere.

@adriancorduneanu10

♬ sunet original - ???? manele doar aici ????

Într-un alt videoclip, Ramona Corduneanu își etalează buzele siliconate proaspăt, parcă prea mari pentru chipul ei.

@adriancorduneanu10

♬ sunet original - Adrian Beleua Corduneanu

În același timp, Costel Corduneanu, liderul clanului de la Iași, se rezumă la a posta câte o fotografie de la vreo reuniune de familie, vreo petrecere ”cuminte” sau postări cu mesaje despre Dumnezeu și credință.

Costel Corduneanu, rugăciuni pe Facebook

Spre deosebire de fratele său, Adrian Beleaua, Costel nu se dă în spectacol, nu își arată mușchii tatuați și nu amenință pe nimeni pe rețelele de socializare. Mai mereu este îmbrăcat elegant și se străduiește să dea cât mai bine în poze.

Și pentru că tot și-a creat o imagine de ”cumințel”, pe pagina sa de Facebook are grijă mereu să posteze câte un mesaj despre divinitate.

”Cine are respect si e drept mereu are de câștigat în orice”, se arată într-o postare recentă a lui Costel.

Cine sunt Cordunenii

Istoria clanului Corduneanu, cea mai periculoasă grupare de interlopi din Moldova, a început undeva în jurul anilor '90. În anul 2002 Costel Corduneanu s-a retras din activitatea sportivă, însă deja era cunoscut că lider al grupării de numele căreia avea să se lege infracțiuni grave de crimă organizată.

Clanul Corduneanu activează în Iași, iar numele membrilor grupării au ajuns celebre în toată țara și chiar peste hotare din cauza scandalurilor, a actelor de violență și a furturilor.

Înainte de a fi cunoscut drept liderul celui mai de temut clan de interlopi din Iași, numele lui Costel Corduneanu era legat de performanța sportivă. A fost unul dintre cei mai buni luptători pe care i-a dat municipiul Iași, fiind campion mondial la cadeți, vicecampion european și participant din partea României la două ediții ale Jocurilor Olimpice. La Barcelona, în 1992, unde a obținut locul nouă și la Atlanta, în 1996, când s-a clasat pe locul 14.


Citește și:

populare
astăzi

1 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”