VIDEO Un angajat al Ministerului Agriculturii, diagnosticat pozitiv pentru Covid-19

Un angajat al Ministerului Agriculturii a fost diagnosticat pozitiv pentru Covid-19 şi se află sub supraveghere medicală, iar toţi cei care au intrat în contact cu acesta au fost izolaţi la domiciliu, a anunţat, joi, ministrul Adrian Oros, într-un briefing de presă.

"În data de 2 iunie, un angajat al MADR a informat, conform prevederilor legale, că a fost diagnosticat pozitiv pentru Covid-19 şi se află sub supraveghere medicală. Am anunţat DSP şi au fost stabiliţi contracţii care au fost izolaţi la domiciliu, s-a efectuat o dezinfecţie generală a sediului MADR pentru a preveni apariţia altor cazuri, şi s-au întărit regulile privind diminuarea efectelor pandemiei (...). Speranţa noastră este să rămânem doar la un caz şi totul să se încheie in mod fericit", a spus Adrian Oros.

 Conducerea MADR susţine că încă de la debutul pandemiei de COVID-19 în România au fost luate toate măsurile pentru a limita răspândirea acestui virus în rândul angajaţilor. "Precizăm că principalele obiective ale conducerii MADR sunt asigurarea sănătăţii angajaţilor concomitent cu funcţionarea normală a instituţiei. În acest moment, la nivelul MADR au fost aplicate toate măsurile de siguranţă sanitară posibile, iar alte acţiuni vor fi aplicate ca urmare a deciziilor instituţiilor competente" , precizează MADR.AGERPRES/(A - autor: Alexandru-Costin Motroaşă, editor: Mariana Nica, editor online: Ada Vîlceanu)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea / Pandele”

2 Groparii României. Oamenii din umbră / Unde credeți că greșește omul ăsta?

3 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

4 Cine este Dorinel Umbrărescu, cel mai puternic constructor român. A câștigat într-o lună contracte de 2 miliar…

5 VIDEO Ceaușeasca și Bobu, varianta 2020. Oameni buni, acesta este PSD!