VIDEO Un angajat al Ministerului Agriculturii, diagnosticat pozitiv pentru Covid-19

VIDEO Un angajat al Ministerului Agriculturii, diagnosticat pozitiv pentru Covid-19

Un angajat al Ministerului Agriculturii a fost diagnosticat pozitiv pentru Covid-19 şi se află sub supraveghere medicală, iar toţi cei care au intrat în contact cu acesta au fost izolaţi la domiciliu, a anunţat, joi, ministrul Adrian Oros, într-un briefing de presă.

"În data de 2 iunie, un angajat al MADR a informat, conform prevederilor legale, că a fost diagnosticat pozitiv pentru Covid-19 şi se află sub supraveghere medicală. Am anunţat DSP şi au fost stabiliţi contracţii care au fost izolaţi la domiciliu, s-a efectuat o dezinfecţie generală a sediului MADR pentru a preveni apariţia altor cazuri, şi s-au întărit regulile privind diminuarea efectelor pandemiei (...). Speranţa noastră este să rămânem doar la un caz şi totul să se încheie in mod fericit", a spus Adrian Oros.



Conducerea MADR susţine că încă de la debutul pandemiei de COVID-19 în România au fost luate toate măsurile pentru a limita răspândirea acestui virus în rândul angajaţilor. "Precizăm că principalele obiective ale conducerii MADR sunt asigurarea sănătăţii angajaţilor concomitent cu funcţionarea normală a instituţiei. În acest moment, la nivelul MADR au fost aplicate toate măsurile de siguranţă sanitară posibile, iar alte acţiuni vor fi aplicate ca urmare a deciziilor instituţiilor competente" , precizează MADR.AGERPRES/(A - autor: Alexandru-Costin Motroaşă, editor: Mariana Nica, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...