VIDEO Un bloc de 27 de etaje, cuprins de flăcări în vestul Londrei

VIDEO Un bloc de 27 de etaje, cuprins de flăcări în vestul Londrei

Medici au acordat ingrijiri unui numar de cel putin 15 persoane dupa ce au inhalat fum in incendiul de la Grenfell Tower, in nordul Londrei, Relateaza The Associated Press. Primarul capitalei britanice Sadiq Khan a anuntat ca s-a declarat un "incident major", scrie news.ro citand BBC News.

Serviciul de ambuanta londonez a anuntat ca 15 persoane au fost conduse la spital.

UPDATE/Poliţia metropolitană din Londra anunţă că evacuează în continuare oameni din blocul turn Grenfell Tower cu 27 de etaje, cuprins de un incendiu în zona North Kensington, în vestul Londrei, relatează The Associated Press.

Poliţia londoneză a precizat că, "deocamdată, numai doi răniţi primesc îngrijiri la faţa locului după ce s-au intoxicat cu fum". 

"Poliţia, brigada de pompieri şi serviciile de ambulanţă din Londra sunt la faţa locului", a adăugat poliţia londoneză. 

"Patruzeci de maşini de 200 de pompieri au fost chemaţi la incendiul de la turnul Lancaster West Estate", în cartierul North Kensington, a făcut cunoscut London Fire Brigade. 

Fotografii publicate de martori pe reţele sociale arată întregul imobil practic în flăcări. Mai mulţi martori au afirmat că s-au auzit ţipete în interiorul clădirii. 

Pompierii au fost chemaţi în jurul orei 01.15 (00.15 GMT) la incendiul care s-a declanşat în acest turn construit în anul 1974.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”