VIDEO Un pilot a amenințat că nu mai decolează din cauza unor poze deocheate

VIDEO Un pilot a amenințat că nu mai decolează din cauza unor poze deocheate

Un pilot al companiei americane low-cost Southwest Airlines i-a amenințat pe călători că va anula un zbor, după ce un pasager a trimis o fotografie nud altor pasageri, relatează CNN .

Pasagerii au fost amenințați de pilot că anulează zborul FOTO Shutterstock

Incidentul, care a avut loc în timpul unei curse Houston, SUA - Cabo San Lucas, Mexic, a fost filmat și a devenit viral pe TikTok, adunând într-un timp scurt milioane de vizualizări.

Pilotul care se afla la manșa avionul a avertizat că nu va decola dacă pasagerii vor mai trimite fotografii deocheate prin serviciul Apple AirDrop.

Dacă acest lucru continuă în timp ce suntem la sol, va trebui să mă retrag la poarta de îmbarcare, toată lumea va trebui să coboare, va trebui să implicăm securitatea și... vacanța voastră va fi distrusă. Așa că, oameni buni, oricare ar fi chestia cu AirDrop, nu mai trimiteți poze goale și să mergem la Cabo”, a spus pilotul.

Teighlor Marsalis, o pasageră din avionul în care s-a întâmplat incidentul, este cea care a filmat. Ea a declarat pentru CNN că în momentul în care s-a urcat în avion a primit o notificare privind niște fișiere partajate cu AirDrop și că era vorba despre o fotografie nud a unui bărbat, dar că a refuzat să primească fișierul. În schimb, două femei din fața ei au primit fotografia cu pricina și i-au arătat-o și ei.

Teighlor Marsalis a mărturisit că o altă pasageră s-a arătat supărată și a raportat ceea ce s-a întâmplat însoțitoarei de bord, care a mers să-i spună pilotului. Pasagera a început să filmeze pentru că a crezut că se va întâmpla ceva. Ea susține că pilotul a gestionat bine situația.

După aproximativ zece minute de verificări, avionul a decolat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…