VIDEO Un şofer de TIR a răbufnit într-un video destinat votanţilor PSD: „V-ar plăcea aşa o ţară? Frumos, autostrăzi, industrie. Ce ţară moştenesc nepoţii voştri? Idioţilor!”

VIDEO Un şofer de TIR a răbufnit într-un video destinat votanţilor PSD: „V-ar plăcea aşa o ţară? Frumos, autostrăzi, industrie. Ce ţară moştenesc nepoţii voştri? Idioţilor!”

Un şofer care circulă pe o autostradă din Europa a făcut în timpul cursei un filmuleţ de puţin peste 6 minute, arătându-le românilor o autostradă în adevăratul sens al cuvântului şi certându-i pe cei care ar împiedica, spune bărbatul, ca lucrurile să se schimbe în bine în România.

Şoferul spune din start că mesajul său îi vizează pe bătrânii care votează PSD şi care au ajuns să se certe cu tinerii din familie din acest motiv. Bărbatul comentează mai departe nivelul scăzut al salariilor, explică de ce a ales să lucreze în străinătate şi de ce nici nu are de gând să se întoarcă, deşi este nevoit să suporte critici din partea celor care îi judecă pe românii plecaţi, relatează  Adevărul .

Mesajul şoferului, postat pe 3 martie pe pagina de Facebook News UIE, a fost distribuit de mii de ori şi are peste jumătate de milion de vizualizări, adunând de asemenea sute de comentarii. Cei mai mulţi dintre comentatori îl felicită pentru demers şi pentru adevărul spuselor sale, dar se regăsesc şi critici.

Iată mesajul integral al românului:

„Am decis să fac acest filmuleţ, aşa, ca să mai deschid ochii bătrânilor ăstora care tot votează PSD-ul, doar votanţilor PSD. Sunt şi bătrâni lucizi, normali la cap, care judecă pentru nepoţii lor, pentru urmaşii lor, pentru copiii lor.

Vă place, mă, aşa o ţară? V-ar plăcea, nu?! Frumos, cu autostrăzi, industrie, ai unde munci... Salariul meu de 2.000, 2.000 şi, alţii 3.000, 4.000 pentru doctorii care au învăţat carte - bravo lor! -, eu, cu 11 clase, am devenit conductor de autotren, bine plătit în Europa. Bă, vouă nu vă este ruşine, mă, aşa, să vă certaţi cu copiii voştri!

Bă, voi n-aţi simţit, mă, în ăştia 30 de ani de la Revoluţie că ţara merge tot înspre anii ’50, înspre anii’40, ne căcăm în fundu’ curţii, ne căcăm pe unde apucăm, glod, nu şosele, nu... Nu evoluăm deloc! Ne-au dispărut fabricile, ne-au dispărut uzinele, bă, nu mai avem pur şi simplu un’ să muncim în România aia!

Nu v-aţi întrebat, mă, de unde au ăştia bani, pesediştii ăştia, de unde au ei bani? Că sunt cei mai bogaţi din ţară, cu averi de sute de mii de euro? Nu, îh?! Nu v-aţi întrebat! Provin, aşa, din Evul Mediu, din familii de regi, de prinţi, de... morţii mamii lor cum să le mai spun, de-s aşa bogaţi?! Nu, tati, provin din oameni muncitori, dar au dat peste nişte proşti! O ţară de proşti, ăştia suntem, mă, şi ne merităm soarta! Iar voi, bătrânii, vă supăraţi când vă jignim, nu vreţi să ascultaţi de tineret. Bă, ţara e a tineretului!

O să mă duc mâine, probabil, aici, în Rotterdam şi-o să vă prezint cum arată, frate, un spital, nu ca la noi, te duci tăiat la degete în spital şi ieşi, fratele meu, cu 7.000 de boli din degetul ăla, din sângele ăla. Iei stafilococi, iei draci, iei laci!Dd-apoi nu se poate, frate, să mergi într-un spital din anii ’70, anii’60, construit de Ceauşescu. Nu se poate, frate, să mergem în 2019 pe drumurile făcute de Ceauşescu! Şi taxe peste taxe.

V-aţi bucurat că v-au mărit, mă, salariile cu 20-30 de lei! V-aţi jucat oleacă pe muzică populară, v-au dat 3-4 mici şi-o bere, o găleată, un pix şi voi aţi votat PSD-u’, mă! La ce dracu’ au mai luptat, mă, părinţii voştri pe front, în războaie?! Ca să ce? Ca să vă lase-o ţară, cu bogăţii naturale, cu păduri, cu tot, înspre evoluţie, da! La noi nu mai este, mă, nimic, mă! Uită-te când vii prin munţi, numai 3-4 copaci în faţă, în spate, ras, mă, mii de hectare, ras! Tot, drumuri pline de gropi, de murim pe şosele, te fereşti de-o groapă şi te duci dracu-n copac! Nimic, mă, nu se face bun la noi!

Trebuie lăsat tineretu’, fraţilor, să conducă! Şi justiţia să fie la sânge cu ei, confiscat tot, şi de la ăl cu ţâţa-n gură care are moştenire de la ăştia. Confiscat, mă , tot, şi băgat în visteria ţării înapoi. Haideţi, dracu’, să ne trezim la realitate, ca în 20-30 de ani să evoluăm şi noi, mă! Măcar să ajungem în 30 de ani la ce au ungurii acum. Măi, măcar cât ungurii, mă, da’ haideţi, dracu’, să evoluăm! Noi mergem în jos, mă!

Ce facem, nu ne trezim şi noi odată din prostia asta şi din adormirea asta? E mai bună vodca? Şi eu am fost, frate, boschetar şi nu-mi plăcea munca, atunci când eram. Dar gata, ajunge, la muncă, nu la întins mâna, pomeni. Băgaţi banii, dracu’, în educaţie, să băgaţi, să facem, să deşteptăm lumea asta din popor! Spuneţi că «de ce nu veniţi în ţară să munciţi!». Păi de ce, mă, să vin în ţară să muncesc? Pe 300 de euro, echivalent? Păi cu ce-mi întreţin, mă, familia, cu 300 de euro? Că nici de mâncare n-ajunge, un copil, femeie şi bărbat! D-apăi - mai îmbracă-te, d-apăi - mai plăteşte taxe... D-apăi - mai pune motorină sau benzină la maşină...Păi, ce fac, frate, stau sclav, să fure alţii şi voi să votaţi PSD şi eu să muncesc sclav pentru pensiile voastre şi pentru pensiile şi hoţiile lor nesimţite? Nu!

Frate, n-ai cu cine, dacă voi nu vreţi schimbare, ce să fac eu? Ne luptăm câte unul, ici-colo, cu ei! Staţi, frate, în mocirlă, dacă vă convine aşa! Nu mai spuneţi «Tineretu’ nu ne-acordă respect, nu ne vorbeşte frumos!». Păi, cum dracu’ vrei, mă, să-ţi vorbesc frumos, când tu eşti aşa de prost şi nu vezi că ţara nu evoluează, tot te duci în anii ’50, când erai tu copil în glod şi păşteai caprele şi vacile. Păi asta-i ţară, mă, de 2019! Ţară europeană? Fără fabrici, fără drumuri, fără spitale, fără nimic?! Măcar, dracu’, să le dărâme şi să le construiască din nou. Dar nimic nu se face în ţara aia. De ce votaţi voi PSD-u’, mai bine sclavi să fiţi!? Firimituri, aşa, să vi se deie două-trei firimituri, atât, în rest să băgaţi la maţ, să c****i cât mâneca de la cojoc şi bine apoi să vă doară-n cot ce ţară rămâne, că mâine-poimâine voi puneţi mâna pe piept, o-ntindeţi! Da’ nepoţii voştri, mă?! Ce ţară moştenesc, mă, nepoţii voştri? Idioţilor care sunteţi! Nu gândiţi decât cu stomacu’, c...... în creieru’ vostru cu Antena 3 şi cu tot! Acuma puteţi să mă criticaţi şi să mă pupaţi în cur!“.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa