VIDEO UPDATE Grindeanu spune că "au făcut bine" cei care au protestat față de Ordonanța 13

VIDEO UPDATE Grindeanu spune că "au făcut bine" cei care au protestat față de Ordonanța 13

Premierul interimar Sorin Grindeanu le-a transmis, miercuri, la finalul mandatului său în fruntea Guvernului, un mesaj celor care au protestat față de Ordonanța 13, precizând că aceștia "au făcut bine".

Întrebat ce le transmite celor care au protestat în Piața Victoriei și în țară în momentul Ordonanței 13, Grindeanu a răspuns: "Au făcut bine". Ulterior, Grindeanu a spus ironic: "Altă întrebare!".

Totodată, chestionat unde figurează Ordonanța 13 în bilanțul său, Grindeanu a precizat: "Aici e o discuție pe care chiar nu pot s-o restrâng la un singur răspuns. În această perioadă, au venit și anumite decizii ale Curții Constituționale, care, într-o anumită formă, spun anumite lucruri care erau contestate în ea. Și ca să dau un exemplu — Curtea Constituțională a dat între timp o decizie prin care se spune că trebuie să existe prag. Sigur, nu se spune valoarea, dar trebuie să existe prag. În mod cert, modul în care a apărut Ordonanța 13, toată acea desfășurare aș trece-o la minusuri".

De asemenea, Grindeanu a precizat că îi este greu să separe OUG 13 de OUG 14. "E greu să le separ. Dar aici sunt foarte multe lucruri de spus. (...) La vară știu că nu aveți foarte multe subiecte. (...) O să le spun", a afirmat Grindeanu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…