VIDEO UPDATE Suciu despre OUG privind salariile bugetarilor: Încercăm să o adoptăm marți; dacă nu, în săptămâna imediat următoare

VIDEO UPDATE Suciu despre OUG privind salariile bugetarilor: Încercăm să o adoptăm marți; dacă nu, în săptămâna imediat următoare

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a anunțat vineri că se încearcă adoptarea ordonanței privind salarizarea bugetarilor marți, în caz contrar aceasta va fi aprobată în săptămâna imediat următoare.

"La Ministerul Muncii, aceste discuții (cu sindicatele din Educație — n.r.) continuă, au fost discuții în cursul acestei săptămâni. Ordonanța este în stadiul spre finalizare. Așteptăm clarificarea tuturor detaliilor și eventuale noi negocieri cu partenerii sindicali din Educație. Acolo este singurul semn de întrebare pe care îl mai avem în legătură cu ordonanța care privește creșterile de salarii. (...) Încercăm să avem înțelegerea și disponibilitatea lor de a privi întregul proces în ansamblu și nu doar punctual, pe chestiunea legată de Educație. Încercăm în continuare să o adoptăm marți. Dacă nu, în săptămâna imediat următoare", a spus Suciu, într-un briefing de presă la Guvern.

El a precizat că Executivul nu are foarte mult timp la dispoziție pentru adoptarea legii, motiv pentru care, "cu siguranță, ea va fi aprobată într-un termen foarte scurt".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit