VIDEO Uriașul Boeing C-17 Globemaster, printre clădirile din Brisbane

VIDEO Uriașul Boeing C-17 Globemaster, printre clădirile din Brisbane

Atenție, trec avioane! Unii locuitori orașului australian Brisbane au avut parte de momente inedite la serviciu. Un uriaș Boeing C-17 Globemaster III al armatei australiene a trecut la mică distanță de clădirile de birouri.

A fost vorba despre o repetiție înaintea unui show aeronautic. Un uriaș Boeing C-17 Globemaster III al armatei australiene a trecut la mică distanță de clădirile de birouri. Și deși repetiția fusese anunțată de autorități, tot a stârnit teamă printre unii oameni, care au spus că momentul le-a amintit de atacurile teroriste din New York din 2001.

Momentul a stârnit uimire și printre câțiva militari americani care au văzut filmarea: „Dacă noi am face așa ceva, am fi concediați pe loc”, le-au mărturisit ei jurnaliștilor de la Antipozi, scrie Digi24.ro .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie