VIDEO V-am spus că Ciolacu are muism...

VIDEO V-am spus că Ciolacu are muism...

Liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză.

UPDATE 13.46: PSD anunță într-un comunicat că Marcel Ciolacu ”a suferit o criză de lipotimie (stare de leșin), posibil cauzată de căldura și lipsa de oxigen din sală, dar și pe fondul unei activități intense din ultima perioadă desfășurată atât la Parlament cât și la partid. Președintele interimar PSD și-a revenit la scurt timp și a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”.

UDPATE 12.41: Imagine cu Marcel Ciolacu mergând singur spre mașină

UPDATE 12.39: Ciolacu nu a mai așteptat ambulanța și a fost transportat cu mașina la un spital

UPDATE 12.35: Marcel Ciolacu și-a revenit și a mers singur la mașină. El va merge la medic pentru un control medical, a transmis Biroul de presă al PSD.

---------------

La câteva minute de la începerea conferinței de presă, liderul PSD a început să vorbească foarte rar, a început să tremure și a fost pe punctul de a-și pierde echilibrul. În acel moment a intervenit un coleg, iar conferința de presă s-a întrerupt.

La sediul partidului a fost chemată ambulanța. Potrivit unor apropiați ai liderului PSD, acesta și-a revenit după momentul delicat din timpul conferinței, urmând a fi consultat de medici.

Potrivit informațiilor Digi24, Marcel Ciolacu și-ar fi revenit după episodul respectiv. El a ieșit în curte, s-a urcat în mașina personală și a plecat, fără să aștepte sosirea ambulanței.-----------

Muism-ul este o afecțiune care se manifestă prin preocuparea de a fura, sau de a-i proteja pe cei care fură, de a prosti oamenii în față, a minți fără rușine, a avea mai multe salarii și pensii speciale deodată, a provoca proteste de stradă prin decizii revoltătoare, conform primelor observații.

Comisarul.ro va scrie în continuare despre această boală, care se pare că circulă de foarte mult timp în societatea românească însă nu fusese clasificată clinic.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Din culisele cluburilor de noapte. Aceleași tehnici se folosesc și-n România