VIDEO „Vezi că-ți dau un pumn în meclă!”/Reglări de conturi în AUR

VIDEO „Vezi că-ți dau un pumn în meclă!”/Reglări de conturi în AUR

A fost scandal pe tema chiriei ce trebuie plătită pentru sediu, la manifestația organizată de AUR, vineri seară, la Târgu-Jiu.Una dintre activistele partidului, Jeni Popa, l-a luat la rost pe copreședintele George Simion, pe care l-a acuzat c-ar intenționa să-l înlăture de la conducerea AUR Gorj pe Nicu Fîciu. Femeia l-a întrebat pe Simion de ce nu mai plătește chiria pentru sediu, transmite radioinfinit.ro .

Ulterior, într-un mesaj transmis membrilor de partid, George Simion a catalogat drept penibil ceea ce s-a întâmplat la Târgu-Jiu și a amenințat cu excluderi.

Singurul deputat din Oltenia al Alianței pentru Unirea Românilor, Ringo Dămureanu, l-ar fi amenințat cu bătaia pe Nicu Fîciu.

”Vezi că-ți dau un pumn în meclă!”, ar fi spus liderul AUR Dolj.

Într-un interviu pentru Radio Infinit, Dămureanu afirmă că ”l-a felicitat peiorativ pe Fîciu” dar nu l-a amenințat cu bătaia. În privința chiriei de la sediu, Dămureanu afirmă c-ar fi fost plătită pe februarie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu