VIDEO Voi ați ascultat declarația asta a lui Iordache? Fraților, ăsta e un furuncul înfipt în aorta României!

VIDEO Voi ați ascultat declarația asta a lui Iordache? Fraților, ăsta e un furuncul înfipt în aorta României!

Voi ați ascultat declarația asta a lui Iordache? Fraților, ăsta e un furuncul înfipt în aorta României! Este un instrument de mințit și otrăvit populația! Ăsta a fost folosit de Ponta la Marțea Neagră în 2012! El stătea pe telefon cu Ponta și transmitea ordinele! Ăsta și-a asumat Ordonanța 13! Și tot ăsta hăcuiește acum legile justiției! Ceva este anormal cu individul ăsta, oameni buni!

Florin Iordache (PSD), în urmă cu un an: „Transferul contribuțiilor la angajat, o măsură jignitoare. Din fericire, a fost suficientă revoltă publică pentru a opri intenția lui Cioloș!”

Blocul Național Sindical a descoperit o înregistrare în care social-democratul Florin Iordache, ulterior ministru al Justiției și, astăzi, vicepreședinte al Camerei Deputaților, vorbea, în noiembrie 2016, într-o reuniune oficială a PSD, despre un proiect de ordonanță de urgență redactat la nivelul Guvernului Cioloș și prezentat în premieră de Profit.ro , prin care contribuțiile erau aproape integral mutate în sarcina angajatului sau a PFA.

Această măsură, care nu a mai fost aprobată de fostul Guvern, ci a generat demisia secretarului de stat din Finanțe Gabriel Biriș, a fost prezentată atunci de către membrul PSD drept o măsură jignitoare pentru angajații români, "oprită, din fericire, de suficientă revoltă publică".

"Au scăpat «pe surse» un proiect de modificare a Codului Fiscal, prin care urmăreau să transfere în totalitate responsabilitatea finanțării sistemului de securitate socială de la angajator către angajat. Din fericire, a fost suficientă revoltă publică la acel moment pentru a renunța la această decizie jignitoare pentru angajații români", a spus atunci politicianul PSD.

În septembrie anul trecut,  Profit.ro obținea și prezenta în exclusivitate un proiect gândit la nivelul Ministerului Finanțelor, prin care contribuțiile erau aproape integral mutate în sarcina angajatului sau a persoanei fizice cu activități independente, cum sunt Persoanele Fizice Autorizate (PFA) și profesiile libere. Proiectul a fost confirmat ulterior de secretarul de stat în Ministerul Finanțelor Gabriel Biriș, obligat apoi să demisioneze.

În acest an, Guvernul PSD, care a preluat responsabilitatea guvernării, a decis transferul, începând cu anul viitor, a contribuțiilor sociale de la angajator la angajat, măsură puternic criticată de mediul de afaceri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte!

2 Așa o fi?

3 Un oficial al Pentagonului relatează despre o întâlnire fascinantă de șapte minute cu un OZN gigantic și „strălucitor”

4 Ce se întâmplă în Crimeea? / Rusia a juns să apeleze la „Prometeu”

5 VIDEO Șefa de pluton de la Patriot are 25 de ani!