VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă acum la Secția 17 de Poliție?

VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă acum la Secția 17 de Poliție?

Voi vedeți ce se întâmplă acum la Secția 17 de Poliție? La sediul Secției 17 de Poliție se află strânse zeci de persoane pentru a-i susține pe cei ridicați de jandarmi.

După ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, și Cabinetul Dăncilă s-au pretat să modifice Legile Justiției prin intermediul a două OUG-uri puțin spus controversate, protestatarii Cristi Dide și Marian Ceaușescu i-au făcut o vizită inedită lui Toader, marți seară, chiar la locul de muncă.

Nici mai mult, nici mai puțin, cei doi au mânjit fațada Ministerului Justiției cu… ketchup.

Conform Podul.ro, Jandarmeria a intervenit în forță și a făcut exces de zel: au fost aduse 6 dube, deși protestatarii nu erau mai mulți de 5-6. De-a dreptul halucinant este că mai mulți jandarmi au fugărit-o pe străzi, potrivit informațiilor Podul.ro, pe jurnalista Mădălina Roșca, soția jurnalistului german Paul Arne Wagner, care a fost reținut abuziv, anul trecut, în timpul unui protest organizat în Piața Victoriei. Dide, Ceaușescu și restul protestatarilor au fost reținuți și duși la Secția 17 Poliție. Au fost bruscați în permanență, li s-a vorbit de o manieră incalificabilă, iar unii dintre ei au fost loviți în dube. 

Declarația Mădălinei Roșca: ”Cel puțin cinci cetățeni au fost ridicați de jandarmi în seara aceasta cu o brutalitate pe care nu o pot descrie în cuvinte. Doi dintre ei au aruncat cu ketchup pe fațada Ministerului Justiției în semn de indignare față de OUG-ul dat astăzi de ministrul Toader. Oamenii s-au legitimat și au explicat de ce sunt acolo. 6 dube ale jandarmeriei au venit <încarcate> și i-au ridicat de-a valma, cum spuneam, extrem de brutal, cu percheziții pe mașină și alte scene din filme americane. Între ei doua femei, una în vârstă pentru care înțeleg că a fost ulterior nevoie să vină o ambulanță... Unul dintre superiorii jandarmilor, în civil, vorbea despre ”.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mafiotul albanez Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul, face legea în pușcăria din Grecia

2 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…

3 Așa o fi? / Scârbos personaj! Jegoase încrengături!

4 VIDEO Șoșoacă, în delir de vară: „Suntem singurul imperiu neînvins, imperiul belasgo-traco-geto-dac!“

5 EBA, în costum de baie de 600 de euro