VIDEO/SCÂRBA de Nicolicea, SCOS din EMISIE la Digi24! Atenție, discuție care PROVOACĂ NERVI!

VIDEO/SCÂRBA de Nicolicea, SCOS din EMISIE la Digi24! Atenție, discuție care PROVOACĂ NERVI!

Scârba pesedistă Eugen Nicolicea a fost dat afară, luni seara, din studioul Digi 24 dupa o cearta cu realizatorul tv Moise Guran. Incidentul s-a produs putin dupa ora 21:00, in timpul emisiunii "Jurnalul de seara", moderata de Cosmin Prelipceanu, in care Eugen Nicolicea era invitat, iar Moise Guran a intrat in direct pentru a comenta principalele evenimente ale zilei. Guran i-a acuzat pe parlamentari ca "dau amnistii" dupa ce "domnul Dragnea face licitatiile", moment in care politicianul a început să îl jignească pe jurnalist.

"Astept ca Eugen Nicolicea sa ma dea in judecata. Toata activitatea domniei sale este pe site-ul Camerei Deputatilor. Romanii au votat ca un primar condamnat sa poata ramane pe functie. Dupa alegerile astea s-a creat impresia ca romanii aleg hoti. Sunt multi ca domnul Nicolicea. Vor sa dezincrimizeze conflictul de interese. Nu trebuie sa cadem in asa ceva. S-a creat iluzia ca noi romanii acceptam coruptia si suntem toti corupti. Avem o mana puternica care ii prinde si ii umileste (aluzie la DNA - n.red.) Eu nu pot sa accept sa revenim in alta parte", a spus Moise Guran in debutul emisiunii Biziday, pe care o realizeaza la Digi 24.

Reactia Digi 24 dupa incident: " a intrerupt dezbaterea cu politicienii, in editia de luni seara, in momentul in care unul dintre ei - deputatul PSD Eugen Nicolicea - a incalcat regulile unei discutii civilizate si l-a jignit pe Moise Guran, realizatorul . La Digi24, respectam libertatea de exprimare a invitatilor nostri, ne place sa avem in studioul nostru oameni cu opinii cat mai diferite, dar sanctionam atacul la persoana si insultele de orice fel, conform Codului Digi24."

Eugen Nicolicea l-a jignit grav pe Moise Guran, in cursul unei emisiuni la Digi24, pe care l-a catalogat „prost”, „sicofant” si „obraznicatura”. Nicolicea a fost invitat sa paraseasca studiourile.

Iata dialogul dintre cei doi: 

”Moise Guran: Alege Nicolicea pentru ei. Dragnea facea licitatiile, Nicolicea da amnistiile din cand in cand sub o forma sau alta. Sa-l intrebi pe Nicolicea ce este intentia indirecta si ce se intampla cand o infractiune e redefinita in rapport cu cei care sunt cercetati pentru fapte.

Eugen Nicolicea: Da’ prost mai e…

Moise Guran: Dragnea face licitatii, parlamentarii, nu ma iau de Nicolicea, stiu ca a candidat la Severin…

Eugen Nicolicea: Probabil nu-i spusese nimeni ca vorbeste prostii. Cam candidezi cu gura plina. Nu am vazut un reporter, sau ce esti, sa vorbeasca prostii cu atata siguranta.

Moise Guran: Ce am facut eu?

Eugen Nicolicea: Ai zis numai prostii. Razi ca fraierul.

Moise Guran: Reactia dvs este deplasataa.

Eugen Nicolicea: Ai agumente sau vorbesti prostii? Vorbesti prostii cu gura plina. Nu ti-ar fi rusine? Obraznicaturi ca tine …

Moise Guran: Timp de 4 ani ati facut doar asta…

Eugen Nicolicea: Nu cred ca am venit aici sa gasesc un sicofan care sa vorbeasca asa, habar nu are de nimic. Nu e prima data cand acest individ se ia de mine, ca scaietul de coada cainelui. Acest individ care avea o chestie mai veche cu mine. Esti fraier, este un prost pregatit.

Cosmin Prelipceanu: Din acest moment, nu mai aveti ce cauta in acest studio.

Eugen Nicolicea: O sa sesizez CNA. Am venit aici pentru ca m-ati invitat. Un acolit de-al dvs avea o chestie pregatita. Eram eu sau dezincriminarea. Nu permit acest vocabular.

Cosmin Prelipceanu: V-a jignit?

Eugen Nicolicea: M-a acuzat de fapte mai grave, cu dezincriminarile. I-ati cerut sa aduca probe? Era obligatia dvs., de ce i-ati permis asta?

Cosmin Prelipceanu: Moise v-a acuzat in mod indirect ca ati pus la cale eliberarea unor inculpati…

Eugen Nicolicea: I-ati cerut dovezi?

Cosmin Prelipceanu: Este clar ce a zis Moise.

Eugen Nicolicea: Nu-l mai reclam pe Moise, ci pe dvs.”, au fost schimburile de replici dintre Moise Guran, Cosmin Prelipceanu, de la Digi 24, si Eugen Nicolicea.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”