VIDEO/„Viralu'” n-a rupt gura târgului la BAC!

VIDEO/„Viralu'” n-a rupt gura târgului la BAC!

Viorel Baicu, elevul din Lugoj, care a şocat după ce a spus că nu mai are ce să înveţe de la vreo facultate din România sau Europa n-a rupt gura târgului la BAC! A luat o notă despre care spune că îl mulţumeşte. Tânărul nu a luat încă o decizie în privinţa viitorului său. Conform rezultatelor publicate pe edu.ro, Viorel Baicu a luat la examenul de Bacalaureat media generală 8,46, cu 7,8 la Limba Română, 8 la Matematică şi 9,6 la Informatică. „Eu sunt mulţumit de rezultat”, a declarat tânărul, care ştie şi de ce nu a luat 10 la Informatică, materia lui forte. „Ştiu ce am greşit. Am făcut o confuzie”, a spus Viorel Baicu, care nu s-a hotărât încă dacă va urma sau nu o facultate. „Nu m-am hotărât. Sunt încă în perioada de vacanţă”, a mai spus adolescentul.

Întrebat dacă vrea să urmeze, ca şi colegul său, cursurile Universităţii Politehnica, Viorel Baicu a spus că nu vrea să meargă la nicio facultate pentru că a depăşit deja nivelul de cunoştinţe pe care i l-ar putea oferi vreo facultate din România sau din Europa. „Eu lucrez de doi ani în securitate biometrică, recunoaştere facială, recunoaştere de amprente şi lucruri de genul acesta care ne ajută să scăpăm de parole. Lucrez cu cea mai mare firmă care se ocupă de aşa ceva. Firma are mai multe tehnologii dezvoltate, am contribuit la dezvoltarea lor şi cel mai mare câştig a fost experienţa. Nu mai am ce să învăţ la Politehnică sau alte facultăţi din România sau Europa. Eventual, m-aş duce la MIT (Massachusetts Institute of Technology) din America. E singura facultate la care m-aş duce ”, a declarat tânărul care vrea să îşi deschidă propria afacere în domeniul it.

„Pot dezvolta o aplicaţie care să devină populară şi să fie cumpărată de unul dintre giganţi până la sisteme de securitate pentru instituţiile publice sau guverne”, a spus tânărul într-o declaraţie care a devenit virală pe internet. 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria