Videoclipul dubios în care apare Maria Zaharova. Purtătoarea de cuvânt a MAE rus s-a filmat mâncând lasciv două căpșune

Videoclipul dubios în care apare Maria Zaharova. Purtătoarea de cuvânt a MAE rus s-a filmat mâncând lasciv două căpșune

Purtătoarea de cuvânt a ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova a postat pe canalul său de Telegram un clip în care apare mâncând căpșune, scrie Ziare.com.

Zaharova, recunoscută pentru ieșirile iei nonconformiste, se uită la cameră în timp ce adulmecă și gustă din fructe. Purtătoarea de cuvânt a MAE rus zambește în timp ce mănâncă și pare că încearcă să comunice cu camera.

Comentariile din postările de pe rețelele sociale nu au lipsit.

„Îmi pare rău, o să te blochez imediat”, a scris cineva.

„Ce credeți, le plac puțin căpșunele condimentate, culese de la Suonejoki de muncitorii ucraineni?”, comentează o altă persoană.

„Care este problema? Cred că faptul că Zakharova mestecă o căpșună este o îmbunătățire clară față de faptul că Zakharova vorbește.

Acum, dacă am putea să-l facem și pe Lavrov să tacă și să înceapă să mestece căpșune...”, se arată într-un alt comentariu.

„Nu știu, este ciudat de atractiv. Îmi aduce aminte de filmele porno daneze sau suedeze din anii '80. Pun pariu că i-ar plăcea să reproducă acel vibe”, comentează altă persoană.

Nu este pentru prima dată când iese în evidență printr-un scandal.

Purtătoarea de cuvânt a ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a vorbit despre invazia Ucrainei de către Rusia într-o conferință de presă.

Ea a spus că Rusia a invadat Ucraina pentru că ucrainenii nu au vrut să împartă cu rușii proprietatea asupra originii borșului, un fel de mâncare tradițional în regiune, potrivit digi24.ro.

Jurnalistul Kirill Martynov, redactorul șef al publicației ruse Novaia Gazeta Europe, lansată după ce publicația și-a suspendat activitatea în Rusia, din cauza presiunilor Moscovei, a fost cel care a publicat pe Twitter clipul cu înregistrarea.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

„Maria Zakharova a declarat că motivul războiului a fost că ucrainenii nu au vrut să împartă borșul cu ea. De asemenea, se pare că era foarte beată”, a scris jurnalistul.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...