Violator care agresa fetițe în București, capturat de Poliție

Violator care agresa fetițe în București, capturat de Poliție

Polițiștii bucureșteni au arestat un bărbat de 55 de ani acuzat că, în ultimele săptămâni, a violat două fetițe, de 10 și 15 ani. Agresorul are antecedente fiind acuzat că a comis fapte similare și în alte state din Europa.

Bărbat arestat pentru că ar fi violat două fete minore - Foto Shutterstock

Pe 16 iulie 2023, bărbatul a convins o copilă de 10 ani, ce se afla într-o gară din București, să meargă acasă la el, și acolo ar fi obligat-o să întrețină mai multe raporturi sexuale. Apoi, bărbatul i-a luat fetei telefonul mobil și a lăsat-o să plece din locuința sa”, informează Poliția Capitalei.

Pentru că micuța era fugită de acasă, iar telefonul era tot ce avea mai de preț, două zile mai târziu, a decis să se întoarcă în gară pentru a-și recupera telefonul de la agresor. Însă acesta a dus-o la un hotel din apropiere, și a obligat-o din nou să întrețină relații sexuale cu el. Fata a reușit să scape și a plecat în Râmnicu Vâlcea, cu un autocar, unde a fost găsită de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Iar micuța nu a fost singura victimă a agresorului. Acesta mai este acuzat de o adolescentă de 15 ani că „la data de 30 octombrie 2023, în timp ce se afla într-o gară din Capitală, ar fi fost abordată de un bărbat, care sub diferite pretexte ar fi convins-o să meargă cu el într-un hotel, de unde ar fi urmat să plece împreună, a doua zi, în județul Vâlcea. După ce ar fi ajuns la hotel, bărbatul în cauză ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale, după care i-ar fi furat o sumă de bani.”, potrivit surselor citate.

Faptele ar fi fost comise în hoteluri situate în sectoarele 1 și 6 din București.

Bărbatul a fost identificat, în urma colaborării cu alte două state partenere. Modul de comitere a faptelor dar și semnalmentele oferite de cele două fete au dus la concluzia că este vorba de același bărbat.

Deși locuiește în București, acesta a fost localizat și reținut în județul Brașov.

Cum încerca bărbatul să scape

De fiecare dată când agresa o victimă, acesta pleca din Capitală, în speranța că nu va fi prins. Nu este prima dată când bărbatul de 55 de ani comite astfel de infracțiuni. Acesta a fost condamnat anterior pentru fapte de natură sexuală în Anglia şi Spania. În aceste țări, bănuitul a agresat sexual, a furat și tâlhărit alte femei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat