Violeta Alexandru îl critică pe Gabriel Mutu: Rezultate puţine, dar buzunare pline pentru PSD Sector 6

Violeta Alexandru îl critică pe Gabriel Mutu: Rezultate puţine, dar buzunare pline pentru PSD Sector 6

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, preşedinte al PNL Bucureşti, îl critică pe primarul Gabriel Mutu, susţinând că în Sectorul 6 s-au construit "găşti conectate" la firme care "sifonează banii oamenilor".

"Un sector unde se vede cu ochiul limpede cum s-au construit găşti conectate la alte găşti şi la firme prin care se sifonează banii oamenilor din Sectorul 6. Rezultate puţine, dar buzunare pline pentru PSD Sector 6 după acest mandat", a declarat Violeta Alexandru, în cadrul unei conferinţe de presă, unde a fost prezentat raportul "Cartea Neagră a guvernării locale 2016 - 2020 Mutu/PSD".

Ciprian Ciucu, candidatul desemnat de PNL pentru Primăria Sectorului 6, prezent la conferinţa de presă, a făcut o radiografie a mandatului actualului edil, Gabriel Mutu.

"Am avut trei ani de delăsare şi un an de lucrări de mântuială. Acum, în ultimul an, s-a apucat Gabriel Mutu, după ce a împrumutat o sumă fabuloasă de 240 de milioane de euro, să facă aşa lucrări de ochii soacrei, lucrări care vor dura foarte puţin, deoarece calitatea lor este extrem, extrem de proastă. Oricine poate să vadă cu ce lucrări a venit Gabriel Mutu, să vadă că le-a făcut la repezeală (...) - în ceea ce priveşte şi spaţiul verde pe care spune că l-a amenajat, dar şi calitate asfaltului şi a trotuarului'', a spus Ciucu.

În ceea ce priveşte reabilitarea termică a clădirilor, Ciucu a arătat că este "puţină, este scumpă şi proastă".

"A reabilitat termic doar câteva blocuri care să se vadă pe la stradă, dar dacă mergem prin cartiere - prin Militari, prin Crângaşi, prin Drumul Taberei prin spate - o să vedeţi că este aproape inexistentă reabilitarea termică. Oamenii nu ştiu când blocul lor va intra pe listă pentru a fi reabilitat, totul se face pe criterii neclare, netransparente, iar lucrările sunt foarte, foarte scumpe. Se ajunge ca reabilitarea unui apartament cu 2 camere să coste 14.000 de euro. Am calculat pe piaţa liberă pentru a vedea cât costă să reabilitezi un apartament cu două camere şi rezultă că undeva la 3.000 de euro maxim dacă luăm şi lucrările de acoperiş sau casa scării sau subsol", a menţionat Ciprian Ciucu.

Conferinţa de presă a liberalilor a fost întreruptă minute bune de o persoană în vârstă care i-a solicitat ministrului Muncii mărirea pensiilor.

Pensionarul a venit în faţa pupitrului la care era aşezată Violeta Alexandru şi a început să-şi strige nemulţumirile, cerând mărirea pensiilor şi acuzând actuala guvernare de minciună.

Ministrul Muncii şi-a întrerupt conferinţa de presă, mergând să discute cu persoana nemulţumită.

"Îmi pare rău că PSD se foloseşte de necazurile oamenilor. Nu aşa se face politică în România. PSD foloseşte oamenii pentru a arăta, chipurile, că le pasă. Nu aceasta este maniera în care se face administraţie în România, trimiţând pensionari amărâţi să se exprime la o conferinţă de presă pentru a perturba prezentarea pe care o facem astăzi", a spus ulterior Violeta Alexandru.

La rândul său, Ciprian Ciucu a susţinut că pensionarul ar fi fost trimis de actualul primar al Sectorului 6, Gabriel Mutu, pentru a "bruia" evenimentul.

"Ne aşteptam la un astfel de bruiaj, pentru că am ştiut de acum o jumătate de oră că Gabriel Mutu a trimis mai mulţi pensionari de la organizaţia PSD Sector 6 special pentru a bruia acest eveniment. Este tipic lui Gabriel Mutu. Ideea principală este ca PNL în Sectorul 6 să nu îşi ducă mai departe mesajul şi pur şi simplu să fie bruiat cu astfel de evenimente care să capteze ştirile diseară în loc să capteze ce are de spus practic candidatul PNL la Sectorul 6'', a arătat Ciucu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”