Viorica Dăncilă întrebată de ce a renunţat la Anca Alexandrescu: Se ocupă de comunicarea de la partid

Viorica Dăncilă întrebată de ce a renunţat la Anca Alexandrescu: Se ocupă de comunicarea de la partid

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că Anca Alexandrescu se ocupă de comunicarea de la partid şi a negat că ar avea vreun conflict cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Am spus că se ocupă de comunicarea de la partid pentru că suntem în campania electorală şi eu consider că în campanie electorală orice partid trebuie să îşi folosească cât mai bine toate instrumentele pentru a avea un rezultat cât mai bun", a afirmat Dăncilă, întrebată care au fost motivele pentru care a renunţat la colaborarea cu Anca Alexandrescu.

Întrebată dacă plecarea Ancăi Alexandrescu a avut ca motiv un conflict premier - preşedintele PSD, Dăncilă a spus că nu este niciun conflict între ea şi Dragnea.

"Nu este niciun conflict între mine şi liderul PSD, absolut niciun conflict. După cum ştiţi, am fost şi la Iaşi împreună, am fost şi la Botoşani împreună, discutăm, am discutat chiar şi ieri cu domnul preşedinte, nu este un conflict, suntem în campanie electorală şi cred că este foarte bine să avem o bună comunicare de la partid. De la Guvern deja noi trimitem către partid toate actele necesare, tot ceea ce ni se solicită referitor la programul de guvernare şi cred că trebuie să intensificăm comunicarea pe partid, care şi acum este o comunicare bună şi apreciez comunicarea Olguţei Vasilescu care este purtător de cuvânt, a celorlalţi colegi, dar cred că în campanie electorală întotdeauna trebuie să întărim comunicarea", a explicat Viorica Dăncilă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...