Virgil Popescu, anunț de ultima oră: Există practici comerciale incorecte la încheierea contractelor de energie

Virgil Popescu, anunț de ultima oră: Există practici comerciale incorecte la încheierea contractelor de energie

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, susține că există practici comerciale incorecte la încheierea contractelor de energie, subliniind că ”există clauze contractuale care pun consumatorul casnic pe poziții de inferioritate în fața furnizorului”.

Virgil Popescu a scris pe pagina sa de Facebook că din datele parțiale ale controalelor ANPC reiese că există practici comerciale incorecte la încheierea contractelor de energie, iar ANRE a dat mai multe amenzi.

”ANRE și ANPC au, în acest moment, controale în desfășurare la furnizorii de energie. Până acum, o primă etapă de controale a ANRE s-a soldat deja cu amenzi. ANPC, la rândul ei, efectuează controale, iar din datele parțiale pe care le am reiese că există practici comerciale incorecte la încheierea contractelor de energie, există clauze contractuale care pun consumatorul casnic pe poziții de inferioritate în fața furnizorului. ANPC este atentă și va continua controalele pentru ca toți furnizorii de energie să știe că că aceste practici defavorabile consumatorilor nu pot continua și nu vor fi tolerate”, a scris ministrul Energiei pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia