Virginia Ruzici, tranșantă în scandalul dopajului lui Halep: Convingerea managerului la care Simona a renunțat

Virginia Ruzici, tranșantă în scandalul dopajului lui Halep: Convingerea managerului la care Simona a renunțat

Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) e numele care se află pe buzele tuturor în România, începând de vineri, de când a explodat știrea testului pozitiv pe care l-a avut la US Open pentru o substanță interzisă, roxadustat. În această perioadă, mulți oameni care nu o cunosc pe „Simo“, n-au lucrat niciodată cu ea și nu știu nici detaliile cazului, au pus-o la zid pe fosta ocupantă a locului 1 WTA.

Virginia Ruzici, un om care a asistat la ascensiunea Simonei Halep în tenis.

În schimb, cam toți apropiații Simonei sau foștii ei colaboratori sunt, deocamdată, reținuți în a vorbi, răspicat, despre un caz tradițional de dopaj în care un sportiv a fost prins după ce a încercat să-și valorifice munca, în mod neregulamentar, folosind substanțe interzise. În categoria celor care o susțin pe Halep intră și Virginia Ruzici (67 de ani). Vorbim despre omul care a fost managerul Simonei, timp de 14 ani. Cei doi s-au despărțit în mai 2022, după ce Halep a anunțat că va lucra cu cu Nina Wennerstrom şi echipa Wesport – Sport Management.

Chiar dacă Halep a renunțat la ea, Ruzici e convinsă că Simona, așa o cum o știe ea după 14 ani de colaborare strânsă, nu s-ar dopa niciodată.

O știu pe Simona de mult timp și am lucrat cu ea 14 ani. În această perioadă, ea nu doar că a fost o sportivă incredibilă, o campioană, dar și un model demn de urmat. Simona e impecabilă din punct de vedere sportiv, dar și când vorbim despre integritate și onestitate. Sunt foarte tristă de aceste evenimente din ultimele zile și sunt sută la sută convinsă că Simona n-ar fi făcut niciodată ceva pentru a obține un avantaj necuvenit. Sunt alături de Simona în lupta ei pentru adevăr și o susțin“, a scris Virginia Ruzici pe Instagram.

received 3426377644311114 jpeg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani