Visul european se oprește: SCM Râmnicu Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele EHF

Visul european se oprește: SCM Râmnicu Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele EHF

SCM Râmnicu Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele competiţiei feminine de handbal EHF Europa League, după ce a fost învinsă de formaţia daneză Nykobing Falster Handbold, cu scorul de 38-29 (17-14), duminică seara, la Naestved, în manşa secundă a sferturilor de finală.

SCM Râmnicu Vâlcea FOTO Facebook

SCM Râmnicu Vâlcea câştigase în tur la diferenţă de trei goluri, 32-29, după ce a condus la un moment dat la opt goluri (27-19).

În Danemarca, SCM a fost condusă tot meciul, o singură dată fiind la egalitate cu adversara sa, 8-8 (min. 15). Nykobing Falster Handbold a avut un debut de repriză secundă remarcabil, cu şase goluri consecutive, de la 18-15 la 24-15. Gazdele au reuşit să aibă un avantaj maxim de 11 goluri, 27-16 (41), câştigând cu 38-29, scrie Agerpres.

Golurile echipei antrenate de Bent Dahl au fost reuşite de Jovana Kovacevic 10, Irina Glibko 9, Asma Elghaoui 3, Elin Hansson 2, Daria Bucur 2, Maria Andreea Ianăşi 1, Bobana Klikovac 1, Asuka Fujita 1.

Daciana Hosu a reuşit să apere doar 4 şuturi (12,90%).

Pentru gazde au înscris Elma Halilcevic 9 goluri, Tyra Axner 5, Mia Solberg Svele 5, Sofie Amalie Olsen 4, Kristina Kristiansen 4, Nikita van der Vliet 3, Marie Helene Sajka 3, Amalie Wulff Nielsen 2, Sofie Bardrum 1.

Cecilie Greve a apărat 8 aruncări (40%), iar Annika Fridheim Petersen a apărat 4 (21,05%).

Meciul a fost arbitrat de finlandezii Sami Kinnari şi Johan Skogberg, în timp de norvegianul Kenneth Abrahamsen a fost delegat EHF.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”