Vlad Voiculescu spune că nu există nicio tensiune între el şi Valeriu Gheorghiţă

Vlad Voiculescu spune că nu există nicio tensiune între el şi Valeriu Gheorghiţă

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, miercuri, că nu există nicio tensiune între el, premierul Florin Cîţu şi preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiţă, ci doar discuţii despre "probleme care trebuie rezolvate".
 

"Nu există absolut nicio tensiune. Există discuţii şi există un grup de oameni care au încredere unii în alţii şi care discută cât se poate de deschis despre probleme şi există probleme şi problemele acestea trebuie rezolvate. (...) Evident că sunt discuţii, evident că încercăm să îmbunătăţim lucrurile şi, da, nu este nimic secret, dar nici gând să existe tensiune între mine şi premier sau între mine şi Valeriu Gheorghiţă", a susţinut Voiculescu.

El a adăugat că Valeriu Gheorghiţă are meritul de a forma în "timp record" o echipă pentru organizarea campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

"Medicul Valeriu Gheorghiţă este cel care a pus pe picioare această echipă şi într-un timp record a reuşit să facă un mecanism să funcţioneze. Nu perfect, sigur că poate fi îmbunătăţit, dar e un merit pe care i-l recunosc şi nu se pune problema în niciun fel de vreo tensiune", a afirmat ministrul. AGERPRES/(A - autor: Roberto Stan, editor: Claudia Stănescu, editor online: Gabriela Badea) 

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 O dobitoacă

4 „Vrem 1,5 milioane euro sau publicăm pozele“

5 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului