Vladimir Putin ţine să anunţe public că nu deţine un smartphone

Vladimir Putin ţine să anunţe public că nu deţine un smartphone

Preşedintele rus Vladimir Putin a mărturisit joi că nu deţine un smartphone, după ce anul trecut s-a descris drept o "persoană obişnuită" care aproape că nu utilizează internetul şi care nu are conturi pe reţelele sociale, relatează AFP.

"Spuneţi că toată lumea are un smartphone", a declarat Putin, după un discurs al directorului Institutului naţional de cercetare Kurceatov, Mihail Kovalciuk, susţinut cu prilejul unei reuniuni a cercetătorilor ruşi de la Novosibirsk, în Siberia occidentală.

Dl Kovalciuk tocmai afirmase în discursul său că la ora actuală "fiecare are un smartphone în buzunar".

"Eu unul nu am smartphone", a anunţat Vladimir Putin, în vârstă de 65 de ani.

Liderul de la Kremlin a anunţat în 2005 că nu deţine un telefon mobil.

În fruntea Rusiei de 17 ani şi candidat la un nou mandat în alegerile prezidenţiale de la 18 martie, Vladimir Putin a declarat anul trecut, cu prilejul unei întrevederi cu tinerii ruşi, că se simte o "persoană obişnuită" a cărui zi de lucru "se termină atât de târziu" că nu se gândeşte decât "să meargă să se culce cât mai repede posibil" şi "nu să se uite pe Instagram".

"Dacă angajaţii administraţiei mele folosesc internetul într-un mod foarte activ (...) eu personal aproape că nu-l utilizez", a mărturisit el.

Spre deosebire de Putin, prim-ministrul Dmitri Medvedev, de 52 de ani, este văzut frecvent în public cu iPhone-ul său şi publică regulat fotografiile pe care le face pe conturile sale oficiale de Instagram şi Facebook, notează AFP.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

3 Așa arată podul care va lega Ardealul de Oltenia

4 Ăsta a fost șef SIE? / Cu un picioruș în groapă, Meleșcanu face valuri în paharul cu apă...

5 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante