Vlăduța Lupău, poză cu cămila!

Vlăduța Lupău, poză cu cămila!

Frumoasa artistă în vârstă de 30 de ani a reușit să cucerească toate topurile cu fiecare melodie lansată, vocea ei fiind auzită la cele mai mari petreceri. Mai mult decât atât, Vlăduța Lupău știe cum să-și țină fanii aproape și atunci când nu cântă, iar contul ei de Instagram este cel mai bun martor.

Cântăreța postează în mediul online aproape zilnic fotografii și filmulețe noi, iar în urmă cu doar câteva zile i-a surprins pe internauți cu două fotografii realizate în Dubai. În imagini, Vlăduța Lupău apare alături de o cămilă, artista fiind în costum de baie.

„Nu dați zoom să vedeți fața cămilei, dați swipe”, și-a îndemnat Vlăduța Lupău fanii care au apreciat fotografia în număr foarte mare: peste 23.000 de like-uri și zeci de comentarii.

SURSA: protv.ro ; Instagram Vlăduța Lupău

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi imagini cu ce-au lăsat americanii în Afganistan...

2 VIDEO Stupoare în Rusia! / Cum arată un convoi militar rusesc cu lansatoare Katiușa din anii `40 și camioane din anii `30

3 VIDEO Imagini ca de la răscoala din 1907 în Franța...

4 Un fost șef în CIA explică de ce Moldova ar trebui să se unească cu România

5 „Cine este bărbatul care împingea căruciorul băiatului meu?” / Scrisoarea de adio lăsată de tatăl criminal înainte să-și ucidă fiul