Vlăduța Lupău, poză cu cămila!

Vlăduța Lupău, poză cu cămila!

Frumoasa artistă în vârstă de 30 de ani a reușit să cucerească toate topurile cu fiecare melodie lansată, vocea ei fiind auzită la cele mai mari petreceri. Mai mult decât atât, Vlăduța Lupău știe cum să-și țină fanii aproape și atunci când nu cântă, iar contul ei de Instagram este cel mai bun martor.

Cântăreța postează în mediul online aproape zilnic fotografii și filmulețe noi, iar în urmă cu doar câteva zile i-a surprins pe internauți cu două fotografii realizate în Dubai. În imagini, Vlăduța Lupău apare alături de o cămilă, artista fiind în costum de baie.

„Nu dați zoom să vedeți fața cămilei, dați swipe”, și-a îndemnat Vlăduța Lupău fanii care au apreciat fotografia în număr foarte mare: peste 23.000 de like-uri și zeci de comentarii.

SURSA: protv.ro ; Instagram Vlăduța Lupău


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…