Vocea României, 6 octombrie: Andreea Oprea a stârnit polemici între antrenori. „Ai o voce senzațională! Tu ești un fenomen, fata mea!”, a spus Brenciu

Vocea României, 6 octombrie: Andreea Oprea a stârnit polemici între antrenori. „Ai o voce senzațională! Tu ești un fenomen, fata mea!”, a spus Brenciu

Andreea Oprea este o tânără de 17 ani, elevă la Liceul de Arte din Oradea. Adolescenta este dintr-o familie de artiști și cântă alături de aceștia la evenimente private, nunți, botezuri sau petreceri. Andreea cântă de obicei alături de părinții ei în „Formația Oprea”.

Horia Brenciu și Theo Rose, în platoul show-ului „Vocea României“ FOTO: Instagram

Andreea i-a convins pe Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu&Theo Rose să apese butonul în favoarea ei. Horia Brenciu a avut cuvinte de laudă din primele momente la adresa tinerei: „Ai o voce senzațională! Tu ești un fenomen, fata mea!

Andreea a început cu o scurtă prezentare, iar Irina Rimes i-a recomandat adolescentei ca dacă ea nu este o opțiune să se îndrepte către Theo Rose, după care în platou s-a iscat o adevărată polemică între antrenori pe tema petrecerilor private, nunților și botezurilor.

Tudor Chirilă a susținut că este imposibil să creezi, să susții concerte și să onorezi evenimente private și că timpul dedicat interpretării și procesului creativ este limitat.

Horia Brenciu a susținut contrariul precizând că: „ Nu e nicio jena să cânți la nuntă, la botez, la evenimente private sau la Sala Palatului.” „Vă atrag atenţia, că acum 500 de ani, Mozart şi Bach au cântat la nunţi şi botezuri”, a spus Horia Brenciu.

În replică, Tudor Chirilă a spus „pledez pentru triumful creativității” și spus că „timpul este foarte important” și evenimentele pot fi un „malaxor care omoară creativitatea”. Theo Rose a povestit un eveniment din tinerețe și a spus că din acel moment și-a promis să nu spună niciodată unei alte persoane ce nu poate face.

Andreea a ales să meargă în echipa lui Horia Brenciu&Theo Rose.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?