„Vocea României“: începe etapa confruntărilor, iar antrenorii își înjumătățesc echipele

„Vocea României“: începe etapa confruntărilor, iar antrenorii își înjumătățesc echipele

După ce au selectat cele mai bine voci la audițiile pe nevăzute, antrenorii își aduc echipele la confruntări în ediția din această seară a talent show-ului de la Pro TV.

Antrenorii de la „Vocea României“ își aruncă în luptă echipele FOTO Pro TV

„Vocea României“ a ajuns în prima rundă de confruntări: o nouă etapă cu emoții uriașe, care îi duce pe artiști cu un pas mai aproape de marele trofeu. Concurenții au repetat, și-au încălzit vocile, iar antrenorii sunt pregătiți pentru o nouă misiune, mai dificilă de data aceasta, de a-și înjumătăți echipele. Tensiuni, emoții duse la extrem și voci remarcabile care fac scena să vibreze, acestea sunt coordonatele ediției din această seară.

De la 20.30, primele dueluri vor încinge atmosfera și primii concurenți dintre cei care nu vor ieși învingători în celelalte echipe vor fi „furați“. Bucuria de a fi pe scenă este o condiție obligatorie, iar piesele cântate excepțional și coregrafiile puse în scenă vor îngreuna semnificativ deciziile.

Concurenții au lucrat foarte mult și au făcut progrese mari de la etapa audițiilor pe nevăzute, însă chiar dacă antrenorii sunt încântați de cei din echipele lor, vor exista și animozități între ei, cu discuții în contradictoriu.

L-am văzut pe Tudor exaltat de momentul vostru, dar mie nu mi-a plăcut atât de mult. Acum, părerea mea poate fi subiectivă“, spune Irina Rimes. Cum se încheie acest duel telespectatorii pot afla la „Vocea României“, în această seară.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…