Voi ați văzut cum arată fosta soție a iubitului Arynei Sabalenka?

Voi ați văzut cum arată fosta soție a iubitului Arynei Sabalenka?

În 2020, imediat după startul pandemiei, Julia a postat un mesaj sugestiv pe Instagram care arată faptul că Aryna Sabalenka a contribuit din plin la separarea cuplului.

”Aceasta va fi ultima fotografie cu el pe Instagramul meu. Da, ne-am despărțit. Și doare, măcar pentru unul dintre noi. De asemenea, fac un apel către toate fetele agățate de soții altora cu copii în familie. Este disprețuitor”, a scris fosta soție a lui Koltsov, conform presei din Belarus .

Konstantin Koltsov, fost hocheist și iubitul Arynei Sabalenka, a murit marți la Miami, la doar 42 de ani, iar poliția a anunțat că sinuciderea pare să fie cauza morții.

Konstantin KoltsovFoto: Kamaryt Michal / ČTK / Profimedia

Konstantin Koltsov s-ar fi aruncat de la balcon, conform poliției din Miami

Aryna Sabalenka trece prin momente dificile, campioana en-titre de la Australian Open pierzându-și marți iubitul: Konstantin Koltsov a murit la doar 42 de ani. Tatăl sportivei (fost hocheist și el) decedase la 43 de ani, pe final de 2019.

„Potrivit anchetatorilor, Poliția și Pompierii din Bal Harbour au fost trimise la St. Regis Bal Harbour Resort, pentru cazului unui bărbat care s-a aruncat de la balcon”, a anunțat Departamentul de Poliție din Miami-Dade pentru CNN .



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB