Voi ați văzut pozele ăstea halucinante cu V. Dăncilă?

Voi ați văzut pozele ăstea halucinante cu V. Dăncilă?

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă reuşeşte (contra)performanţa de a valorifica până şi Crăciunul şi naşterea Mântuitorului pentru a-şi promova partidul, scrie epochtimes-romania.com .

Astfel, Dăncilă pune pe pagina sa de Facebook o postare aparent pioasă de Crăciun, în care îi îndeamnă pe oameni să fie mai buni etc. dar în care face jocuri de cuvinte prin care promovează numele partidului din care face parte: NOI.

Numele partidului lui Dăncilă apare de patru ori în postarea însoţită de o serie de fotografii halucinante, în care Dăncilă, îmbrăcată complet în negru (dar cu o fundiţă de şcolăriţă albă la gât) pare că pluteşte deasupra unui pat de nori. Care-s probabil de vată.

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Facebook)

Redăm postarea Vioricăi Dăncilă:

"Naşterea Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Christos, este prilej de reflectare la binele şi frumosul din NOI înşine, pe care le revărsăm spre ceilalţi. În luna decembrie devenim cu toţii mai răbdători, mai atenţi la nevoile celorlalţi, suntem mai darnici. Retrezim, astfel, în NOI, sensibilitatea umană.

Ne aducem aminte că suntem oameni clădiţi din trup, suflet şi Scânteia Divină. Ne dorim în această perioadă să aducem iubire şi fericire în sufletele celorlalţi prin atenţia şi preţuirea pe care le-o arătăm atunci când ne orientăm privirea spre ei.

Crăciunul este pentru fiecare dintre NOI aşa cum ni-l proiectăm în sinea noastră: motiv de fericire veşnică, prilej de întâlnire cu cei dragi, şansa de a fi mai buni. Sinceritatea ne ajută să ne acceptăm relaţia cu NOI înşine şi cu ceilalţi.

De Sfânta Sărbătoare a Naşterii Domnului Iisus să ne deschidem inima pentru speranţă, bucurie şi lumină! Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri!

Crăciun fericit tuturor românilor!"


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

4 VIDEO Voi ați văzut ce se întâmplă cu mașinile electrice în Germania?

5 „Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?”