Voiculescu: Am aflat din primele zile de mandat că barocamera de la Floreasca nu putea fi folosită

Voiculescu: Am aflat din primele zile de mandat că barocamera de la Floreasca nu putea fi folosită

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat, luni seara, că a aflat chiar din primele zile de mandat că barocamera de la Secția de arși a Spitalului de Urgență Floreasca nu putea fi folosită pentru tratamentul marilor arși, în lumea medicală lucrul acesta fiind la acel moment deja cunoscut.

"Eu am aflat în primele zile de mandat că barocamera nu poate fi folosită pentru marii arși, mai ales pentru pacienții aflați în stare critică. În lumea medicală lucrul acesta este bine cunoscut, inclusiv în mediile medicilor de la secția respectivă le era cunoscut, mie nu îmi era cunoscut", a spus demnitarul, la Prima TV.

El a susținut că Secția de arși de la Spitalul Floreasca funcționează foarte bine și este consecința unei investiții majore.

"Acea investiție se vede. Camerele de acolo arată foarte bine, există condiții de izolare. Sunt în principiu condiții foarte bune. (...) Acolo se investește în continuare. Secția de arși este extinsă. Va fi extinsă în următoarele 30 de zile sau mai puțin cu încă șase paturi pentru pacienții în stare post critică și urmărim să extindem și mai departe pentru spitalizare de zi cu încă șase-șapte paturi", a explicat ministrul Sănătății.

AGERPRES/(A/AS — autor: Roberto Stan, editor: Cristina Tatu, editor online: Ada Vîlceanu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

2 Şeful spionajului militar ucrainean: Eliberarea peninsulei Crimeea va începe în primăvara anului viitor. Nu există altă opțiune

3 VIDEO „Niciodată în viața mea nu am văzut oameni treji în taberele de instrucție militară” - Un general în retragere, despre imaginile cu ruși beți cr…

4 VIDEO Explozii puternice în Crimeea, la o bază aeriană rusească. Rușii spun că un avion ar fi derapat și a luat foc

5 Cele trei nume luate în considerare de PSD pentru prezidențialele din 2024. Ciolacu susține că nu-l interesează