Voiculescu despre incidentul de la "Marius Nasta": Pacienţii care erau înăuntru erau neintubaţi

Voiculescu despre incidentul de la "Marius Nasta": Pacienţii care erau înăuntru erau neintubaţi

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că în unitatea mobilă ATI aflată în curtea Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" se aflau pacienţi neintubaţi, aceştia fiind transferaţi la alte secţii ale spitalului.

"Este vorba despre un TIR, o caravană ATI, care este în curtea spitalului 'Marius Nasta'. De la un generator am înţeles că a ieşit fum, înţeleg că nu a fost în niciun moment foc. Repet, nu există victime, toată lumea este în siguranţă. Toţi pacienţii care erau înăuntru erau neintubaţi. A început deja transferul în secţiile spitalului (...). Sunt locuri suficiente, nimeni nu a fost rănit (...). Înţeleg că lucrurile sunt din nou funcţionale. Nu a existat foc. Pacienţii sunt transferaţi", a declarat Vlad Vociulescu la Antena 3.

Zeci de echipe de pompieri au intervenit, duminică seara, la Institutul "Marius Nasta", unde a fost anunţat un incendiu la o unitate mobilă ATI amplasată într-un TIR. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria