Voiculescu iese din scenă cu o nouă acuzație idioată și neprobată

Voiculescu iese din scenă cu o nouă acuzație idioată și neprobată

Vlad Voiculescu a avut, vineri, o primă reacție după ce a fost revocat din fruntea Ministerului Sănătății de către premierul Florin Cîțu.

Voiculescu a lansat acuzații extrem de grave: numărul deceselor raportate de autorități este mai mic decât cel real!

”Avem acum un ministru interimar. O să-l rog pe dl ministru interimar, care ocupă de asemenea funcția de premier, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale (PNL – n.red.), anul trecut, cu privire la raportarea deceselor. A deceselor din spitalele COVID-19.

N-aș vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reușit să documentăm, dar investigația ne arată că există diferențe fundamentale între cifrele reale și cele raportate”, a spus fostul ministru.

Ulterior, jurnaliștii au cerut să știe detalii despre aceste acuzații. Sunt raportate mai multe sau mai puține decese? Care este situația, de fapt?

Există o diferență între ce e pe platforma Coronaforms și datele transmise către Ministerul Sănătății (…) Mai puține decese. Vorbim de o statistică ce trebuie clarificată”, a replicat el.


Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

3 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?